Keresés

Aktív témák

• max-pain

senior tag

válasz toeri #123 üzenetére

Ezért én magától értetődőnek veszem, hogy van átjárás a két szabvány között és nem definiáltak más forgási vagy átviteli sebességeket. A többi ebből következik.

En ezzel nem is vitatkoztam, de nehogy mar csak ez alapjan vonjunk le kovetkezteteseket.

Szerintem te csak a vita kedvéért csinálod az egészet, nem tudom ugyanis, mit akarsz bizonyítani?

Azt, hogy amit allitasz nem tamasztja ala eddig semmi, gyakorlatilag a sajat urban legendednek tunik. Te meg probalod itt tenykent beadni mindenkinek.

Én azt állítottam, hogy az újnak tűnő szabványok mélyén nem elvi vagy technológiai határok vannak, hanem a régebbi szabványok. (Itt és most az SPDIF, mint feleslegesen cipelt határ.) Te mit is állítasz?

Hat furcsa, hogy nem latod:)
    Azt, hogy az SPDIF nem volt meghatarozo a DVD-Audio szabvany kialakitasakor, mert eddig nem nagyon utal erre semmi. Sot...
    A linkjeimet jol lathato, hogy mar 99-ben (amikor a DVD-Audio meg meg se jelent) azt allitottak (tobbek kozott a Dolby is), hogy valoszinuleg a Firewire lesz a digitalis adatatvitel alapja a DVD-Audioknal, mert egyreszt arra tesznek masolasvedelmet, masreszt az SPDIF kozel sem alkalmas ilyen minosegu hang atvitelere.

[Szerkesztve]

Aktív témák