- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
max-pain
senior tag
Ezért én magától értetődőnek veszem, hogy van átjárás a két szabvány között és nem definiáltak más forgási vagy átviteli sebességeket. A többi ebből következik.
En ezzel nem is vitatkoztam, de nehogy mar csak ez alapjan vonjunk le kovetkezteteseket.
Szerintem te csak a vita kedvéért csinálod az egészet, nem tudom ugyanis, mit akarsz bizonyítani?
Azt, hogy amit allitasz nem tamasztja ala eddig semmi, gyakorlatilag a sajat urban legendednek tunik. Te meg probalod itt tenykent beadni mindenkinek.
Én azt állítottam, hogy az újnak tűnő szabványok mélyén nem elvi vagy technológiai határok vannak, hanem a régebbi szabványok. (Itt és most az SPDIF, mint feleslegesen cipelt határ.) Te mit is állítasz?
Hat furcsa, hogy nem latod:)
Azt, hogy az SPDIF nem volt meghatarozo a DVD-Audio szabvany kialakitasakor, mert eddig nem nagyon utal erre semmi. Sot...
A linkjeimet jol lathato, hogy mar 99-ben (amikor a DVD-Audio meg meg se jelent) azt allitottak (tobbek kozott a Dolby is), hogy valoszinuleg a Firewire lesz a digitalis adatatvitel alapja a DVD-Audioknal, mert egyreszt arra tesznek masolasvedelmet, masreszt az SPDIF kozel sem alkalmas ilyen minosegu hang atvitelere.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest