- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeffo
tag
Audio CD írásra használt valaki már ilyen lemezt:
IT Media PRO Diamond CD-R 48x **fullprint** 100cw (IT2445)
Ha igen, akkor szerintetek mennyire kompatibilis régebbi CD lejátszókkal? Lehet lassabb sebességgel is írni ezt a lemezt?Mostanában erre a Falcon UAE FTI lemezre próbáltam írni egy ismerősnek Audio CD-t, de a számítógépben lévő LG Blu-ray író leglassabban csak 16x-os sebességgel tudja írni. Sajnos jött olyan rossz visszajelzés róla, hogy az első hibátlan lejátszás után másodszorra gyakran beakadt ugyanezen lemez lejátszása. Arra is gondoltam, hogy lassabban kellett volna írni, majd rövidesen rendelek újra belőle, és kipróbálom régi íróval, valahogy visszaszerelek a gépbe egy ilyet. De az is lehet, hogy a fentebb említett IT Media Diamond, szürke felületű lemezzel jobban járnék.
Írásra az ImgBurn programot szoktam használni. CUE+WAV formátumban van a kiírandó anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest