- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
na hell mindenkinek!
a közelmultban lett igény egy hangkártyára mert a füles miatt már bepállot a fülem a nagy melegben. meg nem is hallom meg a szkájpot ha valaki hív és nem vagyok a szobában, ugye. nos kis asztali speakerjeim nincsnek, van viszont 2 darab szép böszme hangfalam (Tesla, csehszlovákia rulz!) amik a doboz hátulján található felirat szerint 4ohmosak. namármost ezt a alaplapi hangkari nem tudja meghajtani ezért kell a hangkártya. nekem az olcsó is jó, a lényeg hogy hangos legyen -> meg tudja hajtani azokat a hangfalakat. haverommal akartam vetetni egyet ugyanis itt ahol lakom jelenleg nem lehet kapni hangkártyát piciny városunk egyetlen pc-s boltjában. ahol ő nézte a választék egy 4csatornás noname (a boltos elmondása szerint ''semmilyen erősítő jelleggel'') a másik meg ez a audigy 7.1 box. itt most gondolom a SE verzióról van szó lévén az ára 5800 huf. namost a kérdésem annyi lenne aki ért hozzá: van-e ebben a kártyában erősítő vagy annyi kraft hogy meghajtson két ilyen hangfalat???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged