- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Audigy 3
- (téma lezárva)
- Fujifilm X
- Visszahozzák a legjobb gaming CPU-t – és még mindig veri az újakat
- Apple MacBook
- Otthoni időjárás-állomás
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
jamez
senior tag
-
Arhel
senior tag
-
jamez
senior tag
-
jamez
senior tag
''az Audigy 3 már PCI Express felületen fog kommunikálni. Abból is a 4x-es változaton.''
Aham. Ez akkora ökörség, hogy az hihetetlen..
1. A PCIe-s alaplapokon várhatóan 2 féle csatoló lesz: 1 db PCIe 16x az AGP helyett, és n db PCIe 1x a PCI slotok helyett. A kettő között nem hiszem, hogy nagyon lennének slotok a lapokon..
2. Másrészt meg egy 8 csatornás, 32 bites, 192kHz-es kódeknek kicsivel több, mint 6MB/s sávszél kell, és a diszkrét hangkártyának pont az lenne a lényege, hogy tehermentesítse a kiszámolnadó dolgokról a processzort. Tehát egy 8 csatornás, 32 bites, 192kHz-es APU+kódek párosnak az igényelt sávszélessége (még EAXezerkettőszázhúszpontnullával is) ennek a töredéke, becsüljük hehetetlenül felül: 1MB/s.
Az a kártya PCIe 1x-es slotban fog ülni, ha PCIe-s lesz, figyeljétek meg..Időpont?
-
LordX
veterán
A napokban kiszivárgott némi információ az Audigy 3 hangkártyáról. Egy valami biztosnak tűnik. Aki ilyet szeretne, jobban teszi, ha alaplapot cserél...
Erre úgy tűnik, mindenképp szükség lesz, mivel az Audigy 3 óriási sávszélesség-igényét a hagyományos PCI csatoló felület nem tudja kiszolgálni. Ezzel rögtön el is árultuk, hogy az Audigy 3 már PCI Express felületen fog kommunikálni. Abból is a 4x-es változaton.
Megjelenési időpontja még nem ismert, mint ahogy várható áráról sincs még információ.
Természetesen sok új dolog jön majd az Audigy 3-mal, többek között továbbfejlesztett EAX is.
hwtesztek.hu
De minek.... :F''az Audigy 3 már PCI Express felületen fog kommunikálni. Abból is a 4x-es változaton.''
Aham. Ez akkora ökörség, hogy az hihetetlen..
1. A PCIe-s alaplapokon várhatóan 2 féle csatoló lesz: 1 db PCIe 16x az AGP helyett, és n db PCIe 1x a PCI slotok helyett. A kettő között nem hiszem, hogy nagyon lennének slotok a lapokon..
2. Másrészt meg egy 8 csatornás, 32 bites, 192kHz-es kódeknek kicsivel több, mint 6MB/s sávszél kell, és a diszkrét hangkártyának pont az lenne a lényege, hogy tehermentesítse a kiszámolnadó dolgokról a processzort. Tehát egy 8 csatornás, 32 bites, 192kHz-es APU+kódek párosnak az igényelt sávszélessége (még EAXezerkettőszázhúszpontnullával is) ennek a töredéke, becsüljük hehetetlenül felül: 1MB/s.
Az a kártya PCIe 1x-es slotban fog ülni, ha PCIe-s lesz, figyeljétek meg.. -
jamez
senior tag
Valaki tud újabb infot a megjelenésről?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
HiperG
addikt
Nemtom a 2-vel milyen driver problémák vannak, de nekem az A1-em hibátlanul működik.
Ja énse értem mert nekem hibátlanul megy.... bár azt elképzelhetőnek tartom, hogy Intel chipsettel össszeakadhat mert az elején nekem is kelett szarakodnom vele de mostmár megcsináltam...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nemtom a 2-vel milyen driver problémák vannak, de nekem az A1-em hibátlanul működik.
Alvin, hogy te milyen szőke vagy! Teljesen meglepődtem. :DDD
-
HiperG
addikt
A napokban kiszivárgott némi információ az Audigy 3 hangkártyáról. Egy valami biztosnak tűnik. Aki ilyet szeretne, jobban teszi, ha alaplapot cserél...
Erre úgy tűnik, mindenképp szükség lesz, mivel az Audigy 3 óriási sávszélesség-igényét a hagyományos PCI csatoló felület nem tudja kiszolgálni. Ezzel rögtön el is árultuk, hogy az Audigy 3 már PCI Express felületen fog kommunikálni. Abból is a 4x-es változaton.
Megjelenési időpontja még nem ismert, mint ahogy várható áráról sincs még információ.
Természetesen sok új dolog jön majd az Audigy 3-mal, többek között továbbfejlesztett EAX is.
hwtesztek.hu
De minek.... :FAh egy hangkártyának 1 giga/s sávszélesség kell... értem.... :F
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Off
Olvass mailt pls!
On -
Alvin_ti4200
félisten
-
Draki
aktív tag
OFF
Otthon vagyok:DDD
ONJogos! :)
Módosítok: ''Jóóóvann öccsi bontssá szeeződést az iteenet szógátatódaa...'' :D
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Remélem jobb driverei lesznek, mint a 2-nek...:(
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Draki
aktív tag
Nemtom, talán PH! zombi:DD
20000 fölött bannolnak! :D
Jóóóvann öcccsi mennyé haza... :)) -
Alvin_ti4200
félisten
-
faster
nagyúr
A manó az egy olyan kis...:DDD
20000 fölött mi jön? PH! kerály? :DDD
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Thom!
veterán
Nekem az A1 még jó sokáig meglesz:) Majd akkor cserélek ha már minden játék EAX Advanced HD-t fog használni és kellene az új technológia:)
Nagyúr? Mi a manó. :DD
-
Thom!
veterán
Nekem az A1 még jó sokáig meglesz:) Majd akkor cserélek ha már minden játék EAX Advanced HD-t fog használni és kellene az új technológia:)
EAX4 hova tovább!! FC is EAX2 tud... :(
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
hwtesztek.hu
De minek.... :FNekem az A1 még jó sokáig meglesz:) Majd akkor cserélek ha már minden játék EAX Advanced HD-t fog használni és kellene az új technológia:)
-
Draki
aktív tag
hwtesztek.hu
De minek.... :FAzért hogy olcsóbb legyen az Audigy 2 ! :DD
-
Thom!
veterán
hwtesztek.hu
De minek.... :F
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- Audigy 3
- (téma lezárva)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest