Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
válasz
general #3095 üzenetére
hali. win7 alá neked nem kell más, mint: audigy pack win7 alá 3.6
-
Sanya
nagyúr
az audigy2 zs hangkarimból kiment a center. minden más szól, alaplapin megszólal a center is, csak a fránya audigyből nem. tudtok rá vmi megoldást?
-
Sanya
nagyúr
van!
-
Sanya
nagyúr
elhal a topik?
-
Sanya
nagyúr
felőlem akárhol lehetne. akinek megvannak a file-ok, elkezdhetné. én csak ötleteket adok
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
szervusztok!
kellene csinálni egy oldalt, ahova fel tudnánk tölteni a nemhivatalos drivereket. kb az egész olyan 1 giga lehet nem?
a tvn-nél van 100 mega ingyen tárhely, és ha beregisztrálunk 10-et, akkor megvan a giga tárhely, + egy weboldal, amin csak a legszükségesebb dolgok lennének leírva, és ideirányítanánk mindenkit erre a fórumra. na ki mit szól hozzá? -
Sanya
nagyúr
válasz
horvathkri #1941 üzenetére
hogyne adna ki. a telepített szoftvereknél beállította az 5.1-et?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Dj Don Pepe #1913 üzenetére
sajna, ezt a részét még nem használtam
-
Sanya
nagyúr
válasz
afterburner_ #1752 üzenetére
adj egy ftp címet, és feltöltöm az eredeti cd-t
-
Sanya
nagyúr
válasz
kakukkocska #1729 üzenetére
itt nem az audigy 2-vel van a probléma, hanem a tv tunerrrel. próbáld ki másik gépben is!
-
Sanya
nagyúr
pangunk gyerekek
-
Sanya
nagyúr
válasz
Foglalt név #1619 üzenetére
milyen konfigod van?
(így vakon elég nehéz megmondani, hogy vajon mi baja lehet gépednek, mert lehet irq kiosztás hiba, vagy akármi, vagy cak rossz valami alkatrészed... -
Sanya
nagyúr
ez normális?
-
Sanya
nagyúr
windóz média pláyer meg nem kezel 5.1-et.
-
Sanya
nagyúr
nos, megjelent az egyik, számomra zvaró probléma.
audigy 2 zs driver feltelepítve, winamp feltelepítve
zs progija szépen megmutatja a 6 hangfalamat(genius 5.1), mindent rendben találok. windows hangoknál szépen be van állítva az 5.1
nos, winampot bekapcsolom(5.1), akkor nem igazán szól jól az egész. winamp directsound output pluginjában be van kapcsolva a hardveres támogatása az 5.1-nek (allow hardware acceleration), azt tapasztalom, hogy 5.1 helyett 5.0 van
szól mind, kivéve a mélynyomó. kaptam a mélynyomóhoz egy ''forító'' kábelt, amelyik megfordítja a ménynyomó és a center-t (felcseréli a jeleket).
ha felcserélem a jeleket, akkor meg a mélynyomó szól, de a center nem. olyan érzésem van, mintha egy csatorna a winamp alatt nem lenne használva, esetünkben a mélynnyomó. mert a cserélt jelek után pedig a center baszik bárminemű hangot kiadni. kábelek jól vannak bedugva.
esetleg valaki vmi okosat tud segíteni? -
Sanya
nagyúr
Bővebben: link
egyik kollegától kaptam 20hsz-el lentebb
megvettem az audigy zs oememet. hát, mostmár értem, miért volt szar az alaplapim, nem volt rajta közép, és sok volt a basszus. nos, ezek meg pont jól összehozzák -
Sanya
nagyúr
vettem egy fadobozos genius 5.1-et. mit ajánlotok hozzá hangkártyának, mert az alaplapi eléggé ''érdekes''
ezek közül csemegéznék:
Sound Blaster LiVE 5.1 oem 4 180 5 225
Sound Blaster LiVE 7.1 oem 5 170 6 463
Sound Blaster LiVE 24 7.1 boksz 8 800 11 000
Sound Blaster Audigy 2 Value OEM 9 130 11 413
Sound Blaster Audigy 2 OEM 12 100 15 125
Sound Blaster Audigy 2 ZS OEM 12 760 15 950
Sound Blaster Audigy 2 ZS BOX 17 710 22 138
így elsőre a value tetszik igazán, de még most fogok utánanézni, hogy mi is a különbség a sima és a value között..
ti melyiket választanátok, ha költséghatékonyak akarnátok lenni?
mod: és az 5.1 mellett szükségem lenne: mikrofon+fejhaljató+tvtuner csatlakoztatási képességekre, de ezt az alaplapin keresztül oldom meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest