- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SteeWe
aktív tag
Nem, csak most első körben kíváncsi voltam a progikra amik vannak hozzá. Ilyenre nem is gondoltam hogy így összesz*arja magát, ha ellindítom. Leszedni sem megy mert akkor is fagy, a creative oldaláról letöltött frissítés sem megy fel, mert az is le akarja szedni először a régit és akkor is kék halál van.
XP reinstallkor már nem rakom fel. -
Squirrel
őstag
Nincsen. Most az a röhej, hogy egyszer szól, máskor nem. Az AC3fliternél ha az spdif-et a confignál beállítom, akkor elkezd szépen szólni minden, aztán mikor kiteszem tv-outra a képet, onnantól szaggat a hang. Most éppen ha 3/2.1 SW vagy mire állítom, akkor szól, máskor meg nem... egyedül a power dvd-nél szól szépen a dvd meg néhány avi, más avi meg recseg, búg, zörög
-
Digitalboy
senior tag
Kicsit vicces 10 oldalt beregelni!
De az ötlet jónak tűnik. Különben az ATW.hu oldalon 500mb-ot adnak és korlátlan fájl mérettel. Szóval oda már csak kettőt kell regisztrálni.
Sőt, most jut eszembe az extra.hu-n 1gb-ot adnak!! Csak ott nem tudom a max fájl méretet!
[Szerkesztve]www.momogsm.hu
-
mh197
őstag
Ezt már próbáltam. Sexplorer letölti a drivert, de utánna telepítésnél ugyanaz a hiba : audigy2 hardware not found!
Érdekes, hogy a creative autoupdate oldalán ezt a karit felismeri audigy2 -ként, de driverből meg nem megy fel hozzá a legfrissebb. Most vagy a creative oldala rossz, vagy a driver nem ismer minden karit, vagy a kártyám ratyi.Csak tudnám, hogy mi a probléma?!
Mindenesetre lehet, hogy írok egy levelet creative -éknak, hátha foglalkozik velem vki! -
-
penene
őstag
hát olyan a szobám, hogy nem túl jó ha a falra teszem.
Vagyis egyik oldalt még fel tudom tenni, a másikat is, hogyha a székemben ülök, mert mögöttem mind2 oldalon van 1-1 fal (kb. 2-2.5 méterre tőlem, én kb. középen ülök), szal ez még okés.
De ha hátraülnék kanapéra , és úgy nézni filmeket (filmet kb. csak onnan nézek bnőmmel pl. ), akkor ez a megoldás nem jó, mert utána elfogy a fal, és egyik oldalon az erkélyajtó jön, a másik oldalon meg kiugró
szóval az 1etlen megoldásnak az tűnik, hogy állvány és filmnézéshez a kanapé mögé vinni 1-1.5 méterrel (ahol egyébként lassan az étkező van), ill. géphasználáshoz a kanapé mellé rakni (előtte 1.5-2 méterrel van a székem, előtte a gépasztal)..
Ill. ha kifúrom a falat, akkor ha mégis vmikor levenném, tökre csúnya lenne... meg mondom akkor kanapéból nem lenne térhatás.. kanapéból a falas megoldás felelne meg a side-nak... székről meg rearnek szal végülis olyankor át lehet dugni hangszórót SIDEra, de akkor is kell egy rear páros... szal kb. biztos össze bírtad rakni a leírtakból a szobám, s. érted... grrrr
Szal ezért speciális az eset.
Gondolhatod, hogy ha lehetne az olcsóbb fali megoldást alkalmaznám
[Szerkesztve] -
DigitXT
nagyúr
Felteszem, hogy WinAMP-ban mp3-at szeretnél halgattni, ami ugye stereo: szvsz nem kell foglalkoznod vele, hogy 5.1-re állítsd a kimenetet, majd a hangkari megoldja (CMSS). Tudom, hogy nem az igazi, de a WinAMP vajon hogy keverte volna 5.1-be? Ebben amúgy az a jó, hogy ha valódi 5.1 forrás jön, nem bántja. Mod: közben látom, már megoldódott.
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
Media Player Classic Bővebben: link vagy WinDVD , ezek mind kezelekik az 5.1 / 6.1 / 7.1 et is.
[Szerkesztve] -
Raymond
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest