Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • penene

    őstag

    válasz Sanya #1754 üzenetére

    hát olyan a szobám, hogy nem túl jó ha a falra teszem.
    Vagyis egyik oldalt még fel tudom tenni, a másikat is, hogyha a székemben ülök, mert mögöttem mind2 oldalon van 1-1 fal (kb. 2-2.5 méterre tőlem, én kb. középen ülök), szal ez még okés.

    De ha hátraülnék kanapéra , és úgy nézni filmeket (filmet kb. csak onnan nézek bnőmmel pl. :D), akkor ez a megoldás nem jó, mert utána elfogy a fal, és egyik oldalon az erkélyajtó jön, a másik oldalon meg kiugró :)

    szóval az 1etlen megoldásnak az tűnik, hogy állvány és filmnézéshez a kanapé mögé vinni 1-1.5 méterrel (ahol egyébként lassan az étkező van:D), ill. géphasználáshoz a kanapé mellé rakni (előtte 1.5-2 méterrel van a székem, előtte a gépasztal)..

    Ill. ha kifúrom a falat, akkor ha mégis vmikor levenném, tökre csúnya lenne... meg mondom akkor kanapéból nem lenne térhatás.. kanapéból a falas megoldás felelne meg a side-nak... székről meg rearnek :D szal végülis olyankor át lehet dugni hangszórót SIDEra, de akkor is kell egy rear páros... szal kb. biztos össze bírtad rakni a leírtakból a szobám, s. érted... grrrr :)

    Szal ezért speciális az eset.


    Gondolhatod, hogy ha lehetne az olcsóbb fali megoldást alkalmaznám :O

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák