- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mh197
őstag
Az én karim kb így néz ki, de a kártya végén van még egy csomó tüskés csati, meg game prot is van rajta, meg oldalt még vmi 2 pólusú kis csatis izé, a csatik kb ugyanilyen színesek nálam is. Ja, a chip része, meg a kialakítás viszont nem teljesen ilyen nálam.
Hány féle audigy2 létezik egyáltalán?? -
mh197
őstag
Ezt már próbáltam. Sexplorer letölti a drivert, de utánna telepítésnél ugyanaz a hiba : audigy2 hardware not found!
Érdekes, hogy a creative autoupdate oldalán ezt a karit felismeri audigy2 -ként, de driverből meg nem megy fel hozzá a legfrissebb. Most vagy a creative oldala rossz, vagy a driver nem ismer minden karit, vagy a kártyám ratyi.Csak tudnám, hogy mi a probléma?!
Mindenesetre lehet, hogy írok egy levelet creative -éknak, hátha foglalkozik velem vki! -
mh197
őstag
Ja, lesz belőle másolat, csak bosszantó, hogy az embernek van egy ilyen karija, és nem megy fel a legfrissebb driver hozzá, amit neten is mindenhol fellelni.
Már kezdek azon gondolkodni, hogy vmi hamisítvány az audigy2 hangkarim
De a kártya kinézetre teljesen megegyezik bármelyik mai audigy2 hangkariéval, szvsz nem értem. Annyi az egy különbség, hogy ezen nem aranyozott csatik vannak, hanem sima szines csatik hátul. És a hangjával is megvagyok elégedve, mert sokkan szebben szól, mint az előtte volt audigy1. Na mind1, lehet hagyom a fenébe ezt a driver dolgot! -
mh197
őstag
Ez az, hogy a gyári CD-ről nekem felmegy a driver, de amit letöltök netről frissebbet, az nem akar rámenni. És nem tudom miért. Mindig azt írja ki, hogy hardware not found. Pedig ott van!
Szerintem elég korai kiadású az audigy2 -m, és ezért nem ismerheti, vagy nem tudom miért nem megy a dolog. Annyi aggaszt a dologban, hogy ha történna vmi a gyári CD-vel, amin a driver van, akkor passz, hogy honnan szereznék hozzá drivert!
Emiatt kérdeztem, hogy van-e valami hangkártya firmware frissítés?! -
mh197
őstag
Az összes progi felment, kivéve a driver. Az ugyanúgy azt írja ki, hogy Audigy2 hardware nem található! Dehát benne van az r__t kártya. Ilyenkor mi a helyzet? Neked is ilyet írt ki? Amúgy megnéztem, le volt töltve az a driver, amit az auto update letöltetett, de gondoltam, hátha vmi más amit letölt. Hát nem, ugyanazt töltötte le, és ugyanazt a hibát kaptam már a telepítés elején!
-
mh197
őstag
Van egy audigy 2 kártyám, aminek a kimenetei nem aranyozottak, hanem csak simák. Ez most akkor nagyon nem jó, vagy mi a helyzet ezzel. A kártyához csak az eredeti driver megy fel a cd-jéről, a frissítések, újabbak, amit netről lehet tölteni azok nem. Lehet esetleg valami firmware-t ebben frissíteni, vagy ilyen nincs a hangkarikban?
Miben tud kevesebbet a sima audigy2 az audigy2 zs-hez képest??
Főleg ez a driver probléma érdekelne, hogy miért nem megy fel rá az újabb driver, illetve mi kellene hozzá, hogy menjen vele?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest