- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mh197
őstag
Az én karim kb így néz ki, de a kártya végén van még egy csomó tüskés csati, meg game prot is van rajta, meg oldalt még vmi 2 pólusú kis csatis izé, a csatik kb ugyanilyen színesek nálam is. Ja, a chip része, meg a kialakítás viszont nem teljesen ilyen nálam.
Hány féle audigy2 létezik egyáltalán?? -
mh197
őstag
Ezt már próbáltam. Sexplorer letölti a drivert, de utánna telepítésnél ugyanaz a hiba : audigy2 hardware not found!
Érdekes, hogy a creative autoupdate oldalán ezt a karit felismeri audigy2 -ként, de driverből meg nem megy fel hozzá a legfrissebb. Most vagy a creative oldala rossz, vagy a driver nem ismer minden karit, vagy a kártyám ratyi.Csak tudnám, hogy mi a probléma?!
Mindenesetre lehet, hogy írok egy levelet creative -éknak, hátha foglalkozik velem vki! -
mh197
őstag
Ja, lesz belőle másolat, csak bosszantó, hogy az embernek van egy ilyen karija, és nem megy fel a legfrissebb driver hozzá, amit neten is mindenhol fellelni.
Már kezdek azon gondolkodni, hogy vmi hamisítvány az audigy2 hangkarim
De a kártya kinézetre teljesen megegyezik bármelyik mai audigy2 hangkariéval, szvsz nem értem. Annyi az egy különbség, hogy ezen nem aranyozott csatik vannak, hanem sima szines csatik hátul. És a hangjával is megvagyok elégedve, mert sokkan szebben szól, mint az előtte volt audigy1. Na mind1, lehet hagyom a fenébe ezt a driver dolgot! -
mh197
őstag
Ez az, hogy a gyári CD-ről nekem felmegy a driver, de amit letöltök netről frissebbet, az nem akar rámenni. És nem tudom miért. Mindig azt írja ki, hogy hardware not found. Pedig ott van!
Szerintem elég korai kiadású az audigy2 -m, és ezért nem ismerheti, vagy nem tudom miért nem megy a dolog. Annyi aggaszt a dologban, hogy ha történna vmi a gyári CD-vel, amin a driver van, akkor passz, hogy honnan szereznék hozzá drivert!
Emiatt kérdeztem, hogy van-e valami hangkártya firmware frissítés?! -
mh197
őstag
Az összes progi felment, kivéve a driver. Az ugyanúgy azt írja ki, hogy Audigy2 hardware nem található! Dehát benne van az r__t kártya. Ilyenkor mi a helyzet? Neked is ilyet írt ki? Amúgy megnéztem, le volt töltve az a driver, amit az auto update letöltetett, de gondoltam, hátha vmi más amit letölt. Hát nem, ugyanazt töltötte le, és ugyanazt a hibát kaptam már a telepítés elején!
-
mh197
őstag
Van egy audigy 2 kártyám, aminek a kimenetei nem aranyozottak, hanem csak simák. Ez most akkor nagyon nem jó, vagy mi a helyzet ezzel. A kártyához csak az eredeti driver megy fel a cd-jéről, a frissítések, újabbak, amit netről lehet tölteni azok nem. Lehet esetleg valami firmware-t ebben frissíteni, vagy ilyen nincs a hangkarikban?
Miben tud kevesebbet a sima audigy2 az audigy2 zs-hez képest??
Főleg ez a driver probléma érdekelne, hogy miért nem megy fel rá az újabb driver, illetve mi kellene hozzá, hogy menjen vele?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gran Turismo
- OTP Bank topic
- Diablo IV
- iOS alkalmazások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest