Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Hali all! Rég jártam erre.
Van egy olyan problémám, ami rohadtul idegesít..
Van egy leadtek pvr2000 res tunerem, és ugye van egy kis progija, ami alul az óra mellett ott figyel, na most... állandóan elfelejtek belőle kilépni, majd elindítok egy játékot...ami EAX ot használ...
Na most... amikor kilépek, indítom a tv tuner progit, és mitörténik... az eax efekt ráakad a tv tuner csatornájára, vagyis a Auxiliary -ra.
Úgyhogy ilyenkor ilyen iszonyatos vízhangozva lehet hallani a tv-t, nézhetetlen... megoldást eddig amit találtam az hogy újraindítom a gépet...
Meg azt vettem észre, ha megnyitom a hangkari programjában az EAX Console részt, akkor ott a kiválaszható eax os efektek eltűnnek... majd persze újraindítás után minden jó..
Van erre valami megoldás az újraindításon kívül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztrofotózás
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest