Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
SB0230
feltettem hozzá egy drivert. pár játéknak sercegett meg pattogott a hangja. feltettem egy másikat. ez előző játékok innentől mentek vele rendesen, de egy harmadik már nem. nemrég letöltöttem hozzá egy firssítést. most már megy minden játék, de a ventrilo nevezetű mikrós-beszélős program nem. (pedig eddig jó volt)
mondja már meg nekem valaki. van ehhez a vacakhoz olyan driver amivel minden megy?
hónapok óta szívok vele. több topicban kérdeztem már. komolyan, valaki szánjon már meg végre egy válasszal. eskü ha egy órán belül nem tudom életre kelteni, akkor belinkelek egy képet, hogyan is néz ki egy ilyen fejszével a chipben.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyimak
csendes tag
Szevasztok!
Vettem egy audigy1LS hangkártyát, és nem adtak hozzá CD-t.
Nincs hozzá media source, honnan tudnám megszerezni??? Egy link jó lenne.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Nyomtató topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14" -45% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)