Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Hihetetlen mennyivel zajosabb azokhoz képest, amik az egy magos lapon voltak. Nem is értem. Majd lekapom a másik lapról, és erre ráapplikálom.
Erdekes, nekem ranezesre tokegyformanak tunt az egy meg a ketmagos ventije.
Meg akkor sem tunt fel a hangja, amikor ugyfelnel egymas mellett jarattam a bizonytalankodo PCIs egymagosat, meg a vegul helyette otthagyott ketmagosat.
Bar most idult Atom hiany van a kornyekemen, ugyhogy mostanaban nem fogok veluk jatszani, de enelkul is beesett eleg hulye hardver, amivel szophatok hetekig...
De legalabb a GCLF2-re cserelt x-aktas Epiat mar sikerult megfejtenem: felig le volt egve a 2 eves Morex 2699 belso DC/DC adaptere, csere utan vigan megy a lezart gep akar napokig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest