Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
És hány gépnek a jelét küldöd át a konnektoron??

Mert nálunk nekem is külön netbook, a páromnak is külön notebook, mellette ha elszaladok WC-re, akkor viszem az iPad-et, (amin meg nincs is vezetékes háló)....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A telefonokról már ne is beszéljünk...
Ha egy gép van, akkor meg minek router?? Direktbe bedugod a "kanócot", aztán had szóljon...

Nem rossz dolog ez, de szerintem tényleg csak akkor van előnye, ha az ember nem akarja/tudja bekábelezni a házat és egy géphez oda kell vinni a vezetékest, vagy esetleg a net sz@r helyen jön be a lakásba, akkor így elvinni a routerig, hogy az meg optimális helyen legyen a Wifi sugárzás szempontjából...
Arról nem beszélve, hogy a 80Mbit/s sebességet bőven túl lehet lőni ideális esetben még a névlegesen 300Mbit/sec -es kártyákkal is, nemhogy esetleg ezekkel az új 450Mbit/sec-esekkel..
És a lényeg: Jó lenne végre kiforrott dolog lenne az, hogy a tápot is vezeték nélkül kapja a gép, mert én még a dugvillát is lusta vagyok átdugni, pláne a HDMI-t bedugni a netbook oldalába, nemhogy még plusz egy valamit dugdossak amit már nem is lenne muszáj..

Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic
- Assetto Corsa Rally
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)