Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudjátok mikorra válható a Poulsbo chipset és a Centrino Atom platform rajtja? Kíváncsi lennék milyen videó gyorsítási képességekkel fog rendelkezni a chipset és az hogyan lesz kihasználható. Ahogyan olvasom nVidia és ATi oldalon, x264 esetén a H.264 gyorsítás annyit ér mintha nem is lenne, mivel csak jóformán a Cyberlink dekóderével lehet kiaknázni, az viszont nem honorálja a nem szabvány H.264-et (ezt eddig nem is tudtam hogy az x264 nem standard AVC videót kódol
). Nem is értem miért nem teszik publikussá az ilyen videógyorsítási lehetőségek specifikációját hogy a már meglévő elterjedt kodekek és lejátszók azt adaptálni tudják. (Ja de tudom, marketing.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nem is értem miért nem teszik publikussá az ilyen videógyorsítási lehetőségek specifikációját hogy a már meglévő elterjedt kodekek és lejátszók azt adaptálni tudják. (Ja de tudom, marketing.
)