Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
tassika
üzenetére
Esetleges alternatíva a D-Link DGS-1005D amit Vargalex egy másik fórumban linkelt..

Ugyan a D-link kb. 2500Ft-al drágább, és a TP-Link-ről én sem hallottam panaszt, ráadásul a D-Link 2év garijával szemben TP-Linkre 5év garit adnak..
De hát kinek a pap, kinek a papné.. Azon sem lepődnék meg egyébként, ha a kettőnek egyforma belseje, vagy legalább chipset-e lenne!
A cégnél használunk mi is egy TP-Link TL-R460 routert, de én mondjuk nagyon kiváncsian várom, hogy kibírja-e az 5évet.
Eddig nagyon kevés routerről hallottam ami 2-3évnél tovább húzta. Vagy a táp döglött meg (pl. Asus WL500gP) , de a linksys régebbi szériás routereit is azért dobáltam ki, mert 2év után már úgy melegedtek, hogy ventillátoros hűtés nélkül kifagytak és eldobálták a kapcsolatokat, aztán csak a reset vagy a "táp ki-be" segített. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig nagyon kevés routerről hallottam ami 2-3évnél tovább húzta. Vagy a táp döglött meg (pl. Asus WL500gP) , de a linksys régebbi szériás routereit is azért dobáltam ki, mert 2év után már úgy melegedtek, hogy ventillátoros hűtés nélkül kifagytak és eldobálták a kapcsolatokat, aztán csak a reset vagy a "táp ki-be" segített.