- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- Riasztó topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Fire TV stick/box
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Hát igen kb 12e körül vettem... De hát ha kell a hangminőség.... Ezt nem kell évente lecserélni!
(#4167) zso79: Egyszerűen zenét hallgatni. Még ha ócska 128bit/s -es rádióstream-et hallgatsz, akkor is hiányzik a dinamika, meg a magas és mély tartomány vége...
Hozzá teszem, nem mindenki "vájtfül" és van akit ez nem zavar, mert mindegy, hogy a szokol rádió szól, avagy egy élő koncerten hallgatja ugyanazt..(és ebben semmi elítélendő nincs, az emberek különböznek)
Sok ember épít 8-10ventillátoros asztali gépet és nem zavarja a repülőgépeket megszégyenítő süvítés sem..
Engem az is zavar, hogy az atomos gépemben az egy szem SONY folyadékcsapágyas 600-as fordulaton járó 92mm-es ventillátor halkabb, mint a WD 500GB-os notebook hdd-je. Mert hiába van gumiperselyeken és 0 a rezgés és a seek zaj, a lemezek forgásának suhogása kihallatszik a dobozból. (párom nem hallja, csak 5cm-ről én 15-20cm-ről is hallom
a ventillátor hangját viszont csak akkor, ha már a lapátok majdnem karcolják a fülemet
)
Ha a HDD-n felső burkoló lemez közepét kicsit megnyomom akkor tompul sokat, most ideiglenesen egy nehezebb Rotring radír van a közepén így csendesebb, de lehet valami merevebb dolog lesz rajta... Pl. ráragasztok egy alacsony passzív bordát...
Még nem tudom, majd eljátszok vele.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- OpenMediaVault
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

a ventillátor hangját viszont csak akkor, ha már a lapátok majdnem karcolják a fülemet
)