Új hozzászólás Aktív témák

• sanzi89

addikt

válasz duffbeer #3173 üzenetére

Újabb összetett komment. :)

Igazad van, a "ventiket" tedd egyesszámba. :)
    A házban is igazatok lehet, hogy tényleg túlzás amit linkeltem, de akkor se szeretném nagyon kicentizni a dolgot. Inkább férjen bele kényelmesen, mint kényelmetlenül. Én inkább azon a véleményen vagyok, hogy legyen kicsit nagyobb, elfér a szobában. Legyen hely benne egy második HDD-nek, egy 12cm-es ventinek, egy előlapi "kimenetes-kijelzős-állítgatós-kártyaolvasós" hülyeségnek. Egy szónak is száz a vége, olyat szeretnék amibe nem kell minden milimérter kisakkozni.

@Laca 012
    A vízhűtést egyelőre sztórnóznám, de sose lehet tudni, hova fejlődik a technológia. ;]
    A házzal nincs baj, csak mint írtam vidéki vagyok. Ebben a webshop-ban kb 2000Ft súlytól függően a szállítás. Ha mondjuk megveszem a házat egy helyen, egy másik boltban az alaplapot máris buktam 2e Ft-ot. Ezért kellene vagy 1db boltból rendelni mindent, vagy helyi - Szeged/Békéscsaba - üzletekből összehalászni a dolgokat.

@Mindenki
    A fogyasztás témához meg úgy állok, ha csak nagyon nagy pénzösszeg beinvesztálásával lehetne minimális fogyasztáscsökkenést elérni akkor nincs értelme. De mint fentebb néztem árban kb egálban lennének a dolgok. Így - szerintem - nem is kérdés a kérdés.

u.i.: Inkább 24/7-es üzem, mint HTPC. De azért remélem a DivX-el azért elbánik. ;)

Új hozzászólás Aktív témák