Új hozzászólás Aktív témák

• Viszlát

addikt

válasz róland #150 üzenetére

Sziasztok!

Hát nem tudom van-e értelme beírnom a gondomat, mert ahogy nézem, szinte mindenkinek csak gondja van az atitoollal, több-kevesebb. Velem a következő történt:

Gecube 9600xt-t vettem, ami alapon 500/350-et megy. Kártya berak, win reinstall, hogy minden fajan legyen, aztán driverek fel, softmod catalyst driver is fel, hogy menjen az atitool. Progi elindít, find max mem. Szépen elbattyogott 470!!-ig, nem ámítás, 470-ig, majd visszaszámolt és a végén beállt 470-re... mondom magamban ez kicsit sok lesz, legalábbis nagyon durva, hogy majdnem 500-on megy a kari. Ezért visszavettem 450-re, ami még mindig igen állatságos :) 3dmark03 lefuttat, kb egy óra battlefield és nfsu2, minden fullon hadd izzadjon, bár ennek a karinak meg sem kottyant a téma. Aztááán, kiléptem, mondom megnézem, hogy mit bír alapfrekin. Atitoolban load default (500/350). Nos ezután kisebb szemetelés, majd egyszercsak újrakente a gépet és restartkor már a boot képernyőn is szép függőleges fehér csíkok 3 oszlopban... innentől fogva kártya meghal, másik gépben sem jó... Mi lehet a gond?????

Új hozzászólás Aktív témák