- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Hát nem tudom van-e értelme beírnom a gondomat, mert ahogy nézem, szinte mindenkinek csak gondja van az atitoollal, több-kevesebb. Velem a következő történt:
Gecube 9600xt-t vettem, ami alapon 500/350-et megy. Kártya berak, win reinstall, hogy minden fajan legyen, aztán driverek fel, softmod catalyst driver is fel, hogy menjen az atitool. Progi elindít, find max mem. Szépen elbattyogott 470!!-ig, nem ámítás, 470-ig, majd visszaszámolt és a végén beállt 470-re... mondom magamban ez kicsit sok lesz, legalábbis nagyon durva, hogy majdnem 500-on megy a kari. Ezért visszavettem 450-re, ami még mindig igen állatságos
3dmark03 lefuttat, kb egy óra battlefield és nfsu2, minden fullon hadd izzadjon, bár ennek a karinak meg sem kottyant a téma. Aztááán, kiléptem, mondom megnézem, hogy mit bír alapfrekin. Atitoolban load default (500/350). Nos ezután kisebb szemetelés, majd egyszercsak újrakente a gépet és restartkor már a boot képernyőn is szép függőleges fehér csíkok 3 oszlopban... innentől fogva kártya meghal, másik gépben sem jó... Mi lehet a gond?????
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3dmark03 lefuttat, kb egy óra battlefield és nfsu2, minden fullon hadd izzadjon, bár ennek a karinak meg sem kottyant a téma. Aztááán, kiléptem, mondom megnézem, hogy mit bír alapfrekin. Atitoolban load default (500/350). Nos ezután kisebb szemetelés, majd egyszercsak újrakente a gépet és restartkor már a boot képernyőn is szép függőleges fehér csíkok 3 oszlopban... innentől fogva kártya meghal, másik gépben sem jó... Mi lehet a gond?????