- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz #40731136 #43611 üzenetére
Nekem a 3850-s kártyámmal pont úgy müködik ez a dolog ahogy írtad. Ha játszani akarok a tv-n akkor kikell jelölni a tévét elsödleges monitornak, hogy a játékot onnan tudjam indítan, mert csak így jelenik meg a tv-n. Más megoldást még én sem találtam sajnos . Próbáltam még azt, hogy ablak módba rakom a játékot és csak áthúzom a tévére, de nem minden játék szerette, és kifagyott. Igen a játékban a felbontást mindig az adott megjelenitőhöz kell igazítani.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
katt777
félisten
válasz #40731136 #34029 üzenetére
No hát akkor a RAM-okra valami bordázat (réz) nem árthat, olcsón (1xxx Ft) van.
Nincs igazad. Egyrészt feltelepítheted a Tweakforce-ot, amely gyorsít, stabilizál, jobban tuningolható, másrészt én feltettem a sima 8.8-at, ez is gyorsabb volt egy picivel a 8.7-nél. Viszont Oblivionban a full kényszerítet grafikával olyan gyönyörű, színteli, és élő képet kaptam, hogy csak lestem, pedig ezelőtt is ilyen beállításokkal toltam, pl. GTRE-ben néztem meg, ahol a játék beállításai kicsit egyszerűen (elavult graf), kopottasak, kényszerített full grafikával meg eszméletlenül jók és hangulatosak lettek a betöltőképernyők is (pl. új elemek tűntek elő), játék is életteli és csodaszép, annyira, hogy simán belassul (a játék beállításaihoz képest) 20-23FPS köré a 3870 a bő 1 éves grafikától, kanyarban meg még az alá. Szóval minőség is van, meg gyorsulás is. Egyébként ált. DX10-ben javulnak a játékok, az alatt csak a frissekhez foltozgatnak, éppen pl. akadások elkerülése érdekében, ami egyértelmű driverhiba.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
-
Dr.Én
veterán
válasz #40731136 #13283 üzenetére
Hali
Nekem is Gigabyte van a gépben és tényleg alapban 700mhz-en mennek a memok, de tuningal simán feltudtam huzni 950mhz-ig.Ennél feljebb még nem mentem. Igaz én tettem a memokra Zalman süniket(iagz van a fiokban egy VF700CU, vagy inkább azt tegyem, rá agyári helyett ) igy legalább nem fagy ki a COD4 alatt.
Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest