- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlaveDealer
tag
Ismét jelentkezett az a probléma mait kb 2 hete írtam neketek.
Éspedig az hogy intenzív 2 óra játék után a vga gondol egyett és nem ad képet elsötétül minden, és 100%-on pörög a venti mint egy pórszívó! Viszot kiderült az is hogy nem indul ujra a gép mert, pont egy haveral beszéltem ventrin és a esemény után is ugyan úgy tudtunk beszélni csak kép nem volt. Driver hiba nem nagyon lehet mert 8.1 8.2 8.3 és a mostani 8.4-el is csinálta. Az is a kártya baja hogy másfél hónapja van meg és még mindig "zajos" 3D alkalmazásokban zizeg vmi kondizajnak nevezik, csak azt javasolta pár ember hogy majd elmulik, sajnos eddig még nem mult el. Túlmelegedésre meg azé nem gondolok mert egy 25cm-es meg 2db 12cm venti van a gépben, arra is gondoltam hogy riva tunner-t beállítom hogy game közben mutassa hány fokos a vga, ez sajnos nem jött létre mert riva alapjáraton 47°C lát a CCC Overdrive meg 59°C, így sajnos nem tudom mi a valós![ Szerkesztve ]
-
sapi91
csendes tag
Szisztok hát én most rakatok össze 1 gépet és eléggé parálok mert nem volt 2900 pro -juk mert én azt néztem ki, és rá beszéltek erre a 3870-re de nem vágom hogy mért ólcsobb vajon tényleg lesz olyan teljesítménye mint 1 Xt nek?:S és ez a 3870 a sima még vagy XT összezavarodtam ?..
-
cyborg88
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest