- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exakt
aktív tag
hát igen azert ki lehet számolni hogy mennyi $-böl jön ki egy olyan szgép ami mondjuk xbox 360 szintü képet nyujt, ezen kivul a konzolok igazan a PS2 után jöttek igazán divatba (gondolom én) ezzel nem azt akkarom mondani hogy kifforatlan, hanem azt hogy meg böven el fogják latni ezzel azzal, ami megjobban teccetosé teszi majd (pl: 2006 junius xbox 360+ hd dvd) szoval hosszabb távon konzol fog kijönni gyoztessen, arrol nme is beszelve hogy XY parasztfalván, nem tud és nem akar driverekkel meg mindenféle nyalángsággal foglalkozni, ezen kivul nincs 200K < a zsebébe
de még van idönk amig a PC kontra konzol kerdest érdemes legyen kivesezni, amugy se ide tartozik
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
egy kis erdekesség.. [link]
-
Exakt
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #1363 üzenetére
mikor lesz kesz a cikk?
-
Exakt
aktív tag
én fejeztem ki rosszul magam, nem anyagilag ertettem, hanem teljesitmenyben a kozep-felso kategoriaban, abban igazad van hogy a felso kat. helyzete jobb mint a kozep.
Ez a 1800XT CF teszt egesz jol nez ki ha igy igaz ahogy mondjak. Valameik hsz-ben volt hogy:
''egy teszt nem teszt''
már kezdek hianyolni PH-án egy 1800xt tesztet
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
en hihetonek talalom hogy januar korul bejelentsek az r580-at jo mondjuk ahoz meg plusz masfel honap mire a boltokba legyen,
de isszonyat hatranyban van az ati, most olvasom hogy a 6800gs is kijon agp-be, szoval a legfelso kategoria es kozepkategoria is eleg gyengen all..
a 1600xt-et is most araztak le mert nem kellett volna a kutyanak sem azonos aron mint a GS-ek. meg mindig nem ertem hogy adhadta ki az ati 128bitel???
az 1800xt PE ugyanugy meg fogja kapni az 1,1 nanos ramokat mint az uj GTX es ennyi,
az r580 szinten ugyanezek a ramok, de tobb pipa remelhetoleg tobb mint 24...
na erre leszek kivanci
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
vegulis lehet örulni annak hogy kijon AGP-re is, bar en inkabb azt mondom hogy hogy x1800 szeria maradhat PCIe, es inkabb a kozepkategorias karikat kezdjék el surgossen,
szorni AGP-vel, es ha ezt megteszik, es tudjak is megfelelo mennyisegben szallitani, akkor talán valamenyit még le is faraghat az ati a kiesett bevetelekbol!!
és vegulis nme is kell sok mindent veluk csinalni, hozzacsapnak egy rialto chipet es kesz
amugy még jo hogy le esett mind a kettönek (ATI, nv)hogy rengeteg még az AGP.is konfig és van rá böven kereslet, remelem nobel dijat nem akkarnak érte
es erre mit csinalnak? kijelentik hogy a legeslegfelsö kategoria TALÁN kijön a régi csatoloval.
(legalabbis egyelore csak a felsokategoriarol volt szo a hirekben)
jo igaz, nme eri meg stb... dehat keremszepen azert csak van benne valamien biznisz, ha igy utolagossan kezdik kapizsgalni...
neha nem tom hogy a piackutatok hova dugjak a fejuket de biztos valami sötét szuk és büdös helyre...
egy kcisit kiduhongtem magam
gondolom most jonnek az ellenérvek
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
válasz
Squirrel #861 üzenetére
nem hiszem hogy számottevöen lejebb fog menni az ara,
799 dollarrol indult es most lent van 650-en,
ezen kivul amig ez a kari ul a királyi tronon nem lenne ertelme lejebb vinni,
es alatta teljesen az hihearchia, gtx 256mb majd a gt, sajat magukat nem fogjak uberelni, mert annak nem lenne sok ertelme semmien szampontbol, csak ellött puskapor lenne,
ati meg lehetseges hogy meggyorsitsa a fejleszteseket,(legalabbis remelem, mert ez mar nem csak a presztizs harcrol szol hanem dollar milliokrol) de az meg odebb van hogy kezzelfoghato eredmenyeket produkaljon
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
egy tisztazatlan ugy tisztazasa
vegulis mi van most az atinak az uj generacios cuccainak az sm3 tamogatasaval,
eleg sok helyen olvastam errol, persze olyan velemenyeket amik tukroztek hogy meik videokartyat preferáltak (ez szep volt)
szoval az optimista az volt hogy valoban hianyos, de amik hianyoznak az csak DX 10-ben fogg kelleni szoval nem problema
a pesszimista az volt hogy igen valoban hianyos de annyira hogy az olyan prgik amik sm3 ra vannak kihegyezve azon el se indul, ezt feltetelesmodban irta, es megemlitette a 3dmark06-ot!
(jo mondjuk a pesszimista velemenyt eleg nehezen tudnam elhinni)
szoval?
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
most latom hogy tisztára be''lelkes''edtem..
hogy mik vannak? -
Exakt
aktív tag
szerintem is keves lenne, az uj ''ring bus'' jol sikerult VPU, es a RAM-ok, az egekben vannak,
de mondjuk megkapjak (biztos) az 1.1nanos samsung ramokat az plusz par szaz MHZ..
hajszalnyi extra, de ha sikerulne meg azt a 8 pipat is megoldani hogy ne legyen nagy a selejt arany akkor az mar tobb mint versenykepes, de akkor mi lesz az r580-al?
szerintem +8 pipa (vagy esetleg tobb) mar csak az r580-on lesz -
Exakt
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #849 üzenetére
lapozgatva ezeket a teszteket mintha valameiken azt olvastam volna hogy 650 dollar, bar mar nme mernek megeskudni ra..
hu most elgondolkoztam hogy benthagyjam ezt az hsz-t, mert tenyleg nem vagyok bizti benne -
Exakt
aktív tag
itt egy raklap teszt 1800xt 512mb es az uj gtx kozott..
szerintetek maradt valami utokartyaja az atinak?
vagy csönd lessz nalunk az r580ig?
[link] -
Exakt
aktív tag
ati csökentette az XL árát 50€-val,
bar csökkent a kulombseg a 7800gt es az XL kozott az ár kulombseg meg mindig jelentos..
azert lassacskán csak lejebb vánszorognak az arak -
Exakt
aktív tag
válasz
Firestormhun #616 üzenetére
egyertelmu hogy egymashoz fogjak igazitani az arakat, de ha valaki nem elvakult fan akkor ugy is a teljesitmenyt fogja nezni, es ez mar ujjabb kerdest vett fel
bar szerintem nincs kulombseg 60 es 64 fps kozott
szoval gyozon a márkahüség
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
ebben nagyon igazad van, ati memoriavezerlo talan egy kicsit megelozte a korat, es meg nem keves optimalizacios munka all elottuk hogy kihozzak belole a ''kozeli'' maximumot..
de a jelenlegi helyzetnel maradva az ati jelentos hatranyban van
(szerintem) kezdodott a kozepkategorianal, gondolok a 6600gt hosszu egyeduralmara a kategoriajaban, majd a hatalmas csuszas r520 mag, es plusz meg erre rajon az is hogy optimaziacio meg messze nme tokeletes, es meg a konkurens agressziv uzletpolitkajara..
en ugy erzem bar javitson aki nem ert egyet hogy az ati most nagyot alkotott az r520-al de ez majd csak a r580 hozza meg a kivant eredmenyt -
Exakt
aktív tag
szerintetek mire lesz kepes az ati 1800xt-je (512mb)
a nov 14 kijovo emelt orajelü gtx-el szemben?
[link]
az ára is szép
nem tunik rozsasnak a helyzet
[Szerkesztve] -
Exakt
aktív tag
jo is lenne..!
de szerintem felejtös
ha olcsoban kell ati kartya akkor:
SAPPHIRE X800GT 256MB AGP BRUTTO 47 300 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest