- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
Mint a kártya ez a topik is kihalt
-
Herrwolf
csendes tag
Ettől nem lettem sokal okosabb
Segítsetek. több hónapja itt dekkol a polcon ez a VGA és nemtom mi legyen vele..A kérdés továbbra is ez:
Gigabyte x1800XT512 mennyit ér, gar és doboz meg minden nélkül?
-
Herrwolf
csendes tag
Help!
Nem vagyok már bene a dolgokban napi szinten, már nem építek gépet...Segítsetek:
Gigabyte X1800XT 512Mb, doboz, minden nélkül, hibátlanul, garancia már nincs meg, mennyit lehet érte kérni, ami nem sok, de nem is kótyavetye?Kössz: Cserébe én is segítek gumi és felni ügyben ha tudok!
-
gege71.hu
addikt
aprón árulom az x1800xt 512es MSi-met. Ha valakit erdekel keressen rá, megtalálja
Iván7: szerintem (mobil radeonnal mar két notinal is bejott az Omega driver vmiért jobban muzsikált. 2 hete telepitettem egy acert x2400el és az omega volt a legjobb. A gyari catalyst vmiert nem volt igazan jo. (pl 720as HD film (mkv file) már szaggatott a notin a catalysttal míg omegával a 1080as sem.
-
Iván7
tag
Sziasztok
X1800 mobility-hez melyik a legjobb driver?
Üdv -
Tottika
tag
Leteszteltem a 2kártyát tunningolva és kijelenthetem hogy az 1900gt Dirtben 10fps-t adott az xt-nek viszont Crysisben csak 7-8at
Szóval mindenképp jobb vétel egy gt...Annyi szóljon az xt mellett,hogy azon a gyári cooler volt és annyira nem tudtam meghúzni -
Tottika
tag
Üdv!Most hoztam egy Sapphire x1800xt-t.Szerintetek full tunningolva a szintén Sapphire 1900gt-m vagy ez fog nyerni?
-
zeee
senior tag
lehet már senkinek nincs ilyen karija !?!? én élek öskorban?!?!
-
zeee
senior tag
sziasztok! most hogy igy olvasgatom a hozzászolásokat, az karimon radeon 1800XT 512mb, szoval ezen még vszinüleg a gyári bios van, egyébként egy csere kártya, amit fájdalomdijul kaptam garanciába még 2005-ben ha jol emlékszem, bár szerintem használt volt, és vszinüleg azért került a nekem átnyujto szervizbe mivel a tv kimenet nem müxik rajta. Szoval kellene frissitenem a biosát (bár még garanciás), gyorsulna a kari, vagy esetleg meg is javulhatna a tv-out része, felvenni tudok vele tv-ről, de sehogysem tudom kitenni a képet tv-re, egyszerüen nem müxik. Mindig ati vga-m volt, szoval tudom hogy kell kitenni a képet, de ennél eddig sehogysem sikerült. Ha valakinek van tapasztalata, vagy némi infoja ezzel kapcsolatban, az legyen szives ossza meg velem. Thank
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz
LALA_kiraly #4682 üzenetére
Neked már semmit
...ugyanis már nálam a kari.
Rivatunerrel jól húzható,3DMark 03-ban érezhető a gyorsulás.
2005-ben alapon 7400pötty...tuningolva 8065
És ami a lényeg...Crysis és Pro street MAX-on fut -
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #4681 üzenetére
Na megvan
Rengeteg cumó van hozzá. Leteszteltem az összes mark-ba, ami lényeges 05~7k.
Próbáltam tuningolni, de nem nagyon megy. Olvastam, h az első szériások jó fajták, a későbbiek lassú ramosak. A bios 05/09/23-as, ami sok reményt kelthet. Tuningba az ati tool rossz, tray tool-ba megy a gpu, de a memó 1mhz emelésre is újraindul...
Felraktam ezt az overclocker nevű progit, de nem vártam meg hol a vége. Holnap beírom.
Mit kellene még állítanom? -
LALA_kiraly
őstag
Holnap kapok egy MSI X1800XL-t, de már nagyon várom. Fogalmam sincs milyen és mennyire tuningolható, de olyan kedvező áron csaptam le rá, h nem is igazán vergődtem vele. Majd írok teszteket.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Jon Mathias #4679 üzenetére
Megközelítőleg szerintem hasonló eredményeket fogsz kapni az 1800XT-vel mint a 2600XT CF.
De lehet hogy tévedek!
Főleg ha tudsz is rajta húzni,715/865-ön már szépen muzsikál. -
Telefunen
őstag
válasz
Jon Mathias #4677 üzenetére
Én inkább a 2600xt-től válnék meg..
-
Telefunen
őstag
válasz
Jon Mathias #4674 üzenetére
Azért ne mondj le egy 512-es XT-ről a tápod miatt.. 6500 pénzért már kapsz egy 350W-os FSP-t (a PNF-et), ami tökéletesen elég lenne neki..
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Jon Mathias #4674 üzenetére
Az már bőven jó neki!
-
Jon Mathias
senior tag
Haver gépében 550w (főnök) táp van
-
Jon Mathias
senior tag
Ezért füstölt el a konfig amit találtam. kész csoda hogy a karesz müxik!(majdnem)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Jon Mathias #4671 üzenetére
Valóban a Codegen táp nem jó hozzá!
Egy márkásabb 350W-os viszont már simán menne vele,és akkor lehet hogy az órajeleket is bírná! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Jon Mathias #4669 üzenetére
Meg kell nézetni egy hozzáértő emberrel,mert ez így hogy ingyen jött nagyon és ha rá is kell költeni akkor is nagyon megéri.
-
Jon Mathias
senior tag
Nos kiprobáltam haver gépébe és működik! de sajna nem stabil. 1 óra nyuzás után lefagy. ja és 512xt.
-
Jon Mathias
senior tag
Én találtam ilyen karit egy leéget gépben. a táp tulfeszt kaphatott kidobtam a többi cuccot csak ezt tartottam+ beraktam a gépembe venti pörög de nincs kép
de lehet csak a tápom nem támogatja (codegen400w) a nyák min2 oldalán van ram sztm 512. na holnap havernál kipróbálom.
-
je_ki
tag
-
red-eye
csendes tag
Amúgy meg nekem a Crysis nem jön be cod-4 hez kell.
-
Gaboman
nagyúr
Nincs mit jó vételt csinálsz vele!
-
red-eye
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget
-
je_ki
tag
válasz
red-eye #4658 üzenetére
szia!
nem rossz ár, x1600xt-től sokkal gyorsabb, az azonos sebességű 7800GT-ket pedig magasabb áron hirdetikbár én a helyedben - ha nem jelent nagy gondot további 3-4 ezret összekaparni - akkor inkább x1900gt-t vagy 1950gt-t néznék, az újabb játékokban sokkal gyorsabb
(vagy esetleg kifogni egy 7800GTX-et 20-22 körül, bár ez talán nem olyan jó ötlet)
tehát egyértelműen olyan kártyát javasolnék, ami nem vérzik el a nagy pixelshader teljesítményt igénylő játékokban (pl. Crysis)
20-22 körül kapsz x19x0gt-t... -
red-eye
csendes tag
Sziasztok ! Szeretném megkérdezni,hogy egy ati x1800 XL-t ajánlottak megvételre 17000 ft ért, reális ez az ár ?
Nekem most ati 1600 xt -m van. -
Speed®
titán
válasz
Gaboman #4656 üzenetére
Valóban, más szögből nézzük. Te a teljesítményt, én az ár/teljesítmény értéket figyelve alkotok véleményt. Ebben a 79GT vitte anno a prímet szerintem.
Manapság egy 512es 1900XT még jó vétel, amíg nem jön a 2950GT/Pro elérhető áron. Csúcskarit én már nem veszek, felesleges pazarlás a fokozott amortizációnak köszönhetően..közép-felső kategória a nyerő ;p -
Speed®
titán
válasz
Gaboman #4654 üzenetére
Nem is kértem, hogy győzködj, azt meg pláne nem, hogy izomból. Csak minden második soromat olvasod el, és sokadjára, immáron nekem akarod beleverni a képembe az igazadat..sSokszor összefutottam már az 18XT ajnározó irományaiddal, csak annyit mondanék, az idő megszépíti az emlékeket..Évente több vidkarit próbálok ki, mint ahány ujjad van a kezeden, így jutott abból az érából is amiről szó van
Az én véleményem az, hogy a 79GT egyetlen hátránya az 18XT512vel szemben a memóriamennyisége, ha ez nem szükséges egy adott játéknál, a tuning révén bőven behozható, mitöbb, le is hagyható az XT. Nem hiába kellett Atiéknak megemberelniük magukat anno, az 1800XT csúcskari volt, csúcs áron, míg a 79GT 2/3mad áron hozta a tuninggal ugyanazt.
Ja, és a 79GT gyorsabb a 78GTXtől alapon is, kivéve az 512est, egyértelműen.
A mondandód végére csak azt reagálom: aludj többetDe semmiképpen ne vegyél XT512őt ill 79GTt. Nem jó választás egyik sem ma már.
Akkor válaszolj, ha visszaolvastál és megértettél. Vitánál van jobb dolgom is ;p -
Gaboman
nagyúr
Egy olyan embert nem fogok győzködni aki meg van győződve arról hogy húzva jobb volt a 7900GT mint az 1800XT 512!
Mert ez nem így van akárhogyis erőlteted ezt a témát!
Kezdetben az 1800XT 512-nek a driverekkel volt gondja,mint szinte minden kiadott ATI kártyánál ez a fő gond azért szerepelt gyengén!
Aztán kezdték kiadni az egyre jobb drivereket és onnan kezdve megfoghatatlan volt a kártya!
Még a 7800GTX 512-is lenyomta a legtöbb tesztben!
És azért egy 7900GT messze van egy 7800GTX512-től!
[link]
Ezt a tesztet ajánlom a figyelmedbe hogy megvilágosodjál mit is tud az 1800XT PE!
És ez még csak a gyári PE nem a saját tuning ami magasabb órajeleken üzemel,amin természetesen még gyorsabb lenne!
Úgyhogy lezárhatnánk ezt a vitát vedd meg mind a kettő karit és utána teszteld le őket te is mint ahogy én tettem.
Hidd el csalódni fogsz a 7900GT-ben.
Akik váltottak 7900GT-re 1800XT512-ről vissz akarták cserélni az ATI-ra talán nem véletlen,de ezt annak idején kitárgyaltuk a topickban!
Nézd meg itt a srác is azt mondja hogy az 1800XT256 jobban megy nekik mint a gyári tuningos 7900GT.
Vannak olyan tesztek ahol több gamben húzva még az 1900XTX-et is lenyomja a 7900GT akkor szerinted annál is jobb kártya ugye!
PLoom3,Q4,BF2,F.E.A.R,SC
haos Theory,NfS:Most Wanted,
Ezt a sok marhaságot remélem te el is hiszed.
A 7900GT-vel akkorát alakítottak hogy húzva több gamben még az 1900XTX-et is lenyomja,hát barátom akkor te vegyél az 1900XTX helyett is 7900GT-biztos jobb annál is!
De én még egy 1800XT 512 helyett sem vennék 7900GT még véletlen sem még egyszer! -
Speed®
titán
válasz
Gaboman #4650 üzenetére
Csak számomra egyértelmű, hogy mind az xbitlabs, mind a te redményeid esetében CPUlimit volt észlelhető? Arról nem beszélve, hogy Doom3/Quake4 Ultra Quality mellett az 512MB VRAMból eredően volt gyorsabb az XTn..
Ne akarj meggyőzni, tisztában vagyok az R520 architektúra korlátaival, nemhiába kellett Atinak kijönni az R580al a 79GT/GTX ellenNe felejtsd el, az 1800XT512 csúcskari volt, míg a 79GT egy olcsóbb, felső-közép kategóriába kihozott megoldás..nem igazán illik összehasonlítani őket, bár ha már megtesszük, elég kellemetlen, hogy a GTnek szépen alápakolva letolható volt az akkori Ati csúcskari, ugyanis mint sajna mostanában is látható, Atiék már akkor fáziskésésben voltak
Nemrég hozzámkerült egy 1800GTO, kellemesen csalódtam, nemhogy a 76GT legyőzése, de komolyabb karik befogása is ment vele, 500/1000->750/1500...léghűtéssel. Néhány tesztben lenyomja a 600/1600as Promat
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Ez tényleg szép eredmény!
És ez még csak a 256MB-os kari nem az 512-es aminek köztudottan nagyobb a teljesítménye!
És akkor még hozzáveszük hogy tuningolva pl:725/1650-re ott még jobban menne!
Hát igen egy 1.5éves kártyától igen csak jó teljesítmény!
Nekem az 1650XT-vel a Bioshock valahol 18FPS-re is leesik sajna! -
DNS_65
senior tag
válasz
Gaboman #4650 üzenetére
Új adalék a témához:
Megnéztük a Bioshock-ot és a Medal of Honour Airborne demot,
és nagyon szépen elfutott full grafon (jó persze nem dx10-ben ugye)
egy 4200+X2 és 2GB ram társaságában.
Frapssal néztem, a Bioshock 50 fps körül 1024x748 ban,
a MoH Airborne pedig 30-40 fps között, minden high-on volt, igaz néha beleszaladt
20-25 közé de csak pár pillanatra, és sehol nem reccent meg!
Ja és a MoH 1280-ban ment!
Ez sztem nagyon szép eredmény egy ilyen ''régi'' karesztól!
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Sajnos már csak ezek az eredmények maradtak meg.
Proci 2312MHZ
1800XT 512MB 625/1500
Quake4 1024x768 Ultra Quality 109.8FPS AA AF off
94.4FPS 4xAA 16xAF
84.6FPS 6xAA 16xAF
1800XT 625/1500
F.E.A.R.
1024x768 4xAA 16xAF SSoff Min:32 Átlag:71 Max:180
1280x960 4xAA 16xAF SSoff Min:30 Átlag:62 Max:153
1800XT 625/1500
Doom3 1024x768 Ultra Quality Timedemo demo1 93.8FPS AA AF off
6xAA 16xAF 77.1FPS
7900GT 570/1900-on
F.E.A.R.
1280x960, 4xAA: 16xAF: SSoff:
30-61-154
0-26%-74%
Doom3 1024x768 Ultra Quality Timedemo demo1 87.9FPS AA AF off
4XAA 16xAF 80.2FPS
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
Hát akkor még sokat kellene tesztelned az ilyen karikat!
Nekem is volt mind a kettő 2DB 1800XT 512MB és egy 7900GT tuningos ami 560/1800-on járt.
Az alapórajeles 1800XT 512-őt (625/1500)nem érte utól a tuningos 7900GT(580/1800),sokk játékban,Doom,FEAR,FARCRY,COD2,Oblivion,Quake4,NFSU,és 3d markokban is leteszteltem őket,hát nem is kevéssel marad el a 7900GT az 1800XT-től!
Az 1800XT 512-is lehetett húzni nem is rosszúl nekem 725/1730-on ment hiba nélkül!
Igaz ilyenkor már kell rá egy jobb hűtő a gyárinál mert ott felment már 95-100Cfok közé!
De ezeken az órajeleken már az 1900XT szintjét közelíti meg több gamben is.
Egy teszt amit érdemes megnézni itt csak 700/800-on megy a gyárilag tunningos 1800XT!
[link]
Több teszt is allátámasztja az igazamat nem csak az én eredményeim!
Joshua tudja jól hogy mennyit teszteltümk annak idején! -
Speed®
titán
válasz
joshua7 #4647 üzenetére
Én meg teli válszélességgel Atis vagyok, szóval meg sem lehet vádolni a zöldpártisággal, mégis erősebb megoldának tartom a GTt az XT ellenében.
Más kérdés, hogy mostanság már van alternatíva helyette, de anno sokkal jobb választás volt, új kariként, olcsóbban mint a ''nagyok'' és veszett tuningpotenciállal.
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
Az alap x1800xt-t meg az alap x1900xt-t, ja.
Ennek ellenére fenntartom a véleményem. 3 gt meg 2 xt után is.Amennyire meg tudom ítélni, a gt-nél egyáltalán nem volt olyan növekedés, mint amire az órajel emelése alapján számítottam volna. Nekem igazából a gt csak azután tetszett, h szétráncigáltam a belét (720mhz@1.5v - gpu).Arra már azt mondtam, h igen, ez így üt. Ilyen 600mhz környékén egyáltalán nem voltam elájulva tőle.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Az a helyzet, hogy itt kijött az, amit sokszor javasolt figyelembevenni vidkarivásárlásnál. A gyártói optimalizációknak köszönhetően hol az egyik, hol a másik karinak fekszik jobban egy játék. Fura fintor, hogy a BF2 elvileg nV karin érezné jobban magát
Ami az Ati képminőségét illeti, csak bólogatni tudok, számomra is szebbnek tűnt/tűnik az Atik képe, ez alól csak az új generáció kivétel, ott már nincs kirívóan nagy különbség szerintem sem.
Amúgy pontosan milyen gépben csekkolódik a kari? Mert nem mindegy a proci a karik alatt, megtévesztő lehet az eredmény egy CPUlimites környezetben ;p -
DNS_65
senior tag
Igen, ez nekem is furcsa volt.
Amikor felhívott telefonon és kérdezte, hogy jó lesz-e így a dolog, mondtam is neki h nem
annyira nyerő ez a csere
550/1400 volt a GT órajele, ha jól emléxem.....
Én is ugy gondoltam h egy GT erősebb mint egy XT, de azt tudtam h nagyjából közel
lehet egymáshoz a 2 vga teljesítménye.
Ehhez képest jobb az XT, a tulaja szerint épp most kérdeztem rá, de ezt állítja.
És persze Battlefield 2-ben 6x-os élsimitást is be lehet állítani, szemben a GT 4x-esével.
Jó nincs nagy különbség a 4x és a 6x között, de legalább adott a lehetőség!
Az viszont tapasztalat, hogy szebb a képe játékok alatt!
Szerk: javitottam az órajeleket, lecsekkoltam.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
joshua7 #4643 üzenetére
Cáfollak, pl. eVGA 79GT KO-SC 580/1580on van gyárilag 450/1320 helyett..
Szerintem ha az alap 79GT az 512es 1800XT eredményeit megközelíti, akkor a kistuningos 79GT is lehagyja a 256MBos XTt..te is, én is tudom, a 79GT tuningolhatósága miatt erősebb kártya. 600/1800 körül az 1900XTet is utoléri, más kérdés hogy ha számít az árnyalók száma, akkor utóbbi szépen elkeni a száját
Bár az előzmény tekintetében tökmindegy melyik kari mit megy, csak furcsállom, miért ment/megy neki(k) az XT jobban mint a GT? -
DNS_65
senior tag
Pezseg itt az élet
már senkinek nincs ilyen karija már? -
DNS_65
senior tag
Teljesítményben hol van egy alaporajeles sapphire x1800xt 256mb egy gyári tuningos Gainward 7900GT 256mb-hoz?
-
Armando_19
őstag
Hoppá:[link]
-
normal
tag
Ha lenna neked eladó X1800 XL 512, vagy hasonszőrű AGP-s kártya,
megvennám. -
BioNiCMaN
addikt
Hölgyek, Urak! Akit egy kicsit is érdekel a Globális 3DMark Toplista, az sasoljon be ebbe a totyikba: [link]
-
Sziasztok
Látom nem én vagyok az egyedüli akinek ilyen kártyája van. Bár én jóval korábban vettem (nem mostanába). Ti Használjátok az Ati Catalyst Control Centert ?
Ott lehet állítani, hogy mégszebb legyen a grafika. Úgy hallottam TFT monitoroknál látszódik meg nagyon! Most fogok venni egyet, kiváncsi leszek!
Nekektek esetleg valami tapasztalatotok? -
Gaboman
nagyúr
válasz
moongoose #4630 üzenetére
Ha sima gyári hűtő van rajta akkor felmegy elég jól a hőmérséklete a kártyának,még 90C-fokot is elérhatad vele.
Főleg ha tuningolod nekem a 95-100c fok között volt ezért is érdemes rá venne egy jó hűtőt,és megoldódik a probléma!
Amúgy az 1800GTO-nál az 1800XT sokkal erősebb főleg ha az 512MB-os verziót sikerült besőle venned! -
BioNiCMaN
addikt
MINDENKIT kérnék, hogy nézze meg ezt [link] és, ha tud segíteni a kategóriák felállításában, illetve bármiben ATI ügyben, akkor keressen meg PÜ-ben!
RV350-től gondoltuk létrehozni a kategóriákat. -
moongoose
őstag
Megvettem sabre fórumtárs kártyáját.
Előtte egy 1800gto-m volt 2 hétig, aztán megadta magát.
Most gariban van, és elég jó vételnek tűnt az XT, így ha gariból visszajön a kártya valszínűleg eladom itt a PH!-n.
Ha nem tudnak adni gto-t,akkor gondolom az akkori árban választhatok helyette valamit.
Azt meg biztos, hogy megveszik, hisz 0 kilóméteres, bontatlan kártya lesz.
Ezt az XT-t viszont megtartom, mert CS source-ban már a gto is hasított, viszont az xt gondolom még rápakol egy lapáttal kisebb társára.
Nálatok nem volt gond a hőtermeléssel? -
Sabre
őstag
ugy néz ki megint kicsit az ati vonal felé lesek.... sapphire x1800xt 256mb...
gyári hütövel. mi az xtpe órajele? meddig érdemes próbálkoznom? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Jodanovich #4622 üzenetére
Van itt a PH-n teszt róla terhelésnél és alapon is ha jól tudom!
-
Jodanovich
senior tag
mennyit fogyaszt alap értékeken a sapphire x1800xt?
-
goddog
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom,hogy újítottam egy PCI-E Club3D X1800XL-t. Alapon és internetezés közben megy is rendben, de ha elindítok egy játékot vagy a 3DMark05-öt akkor pár perc után elsötétül a kép, viszont hallhatóan nem lép ki a játékból. Olyan mintha kikapcsoltam volna a monitort. A driver-t és a rendszert is újratelepítettem, de a jelenség megmaradt. Korábbi driver-rel ugyanaz a helyzet. Mi lehet a probléma szerintetek? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Jodanovich #4618 üzenetére
Ebbe nincs veszekedés csak tapasztalatból írom.
Ezért jó a fórum mert mindent meg lehet vitatni és aki nem rendelkezik elég tapasztalattal az megtudhat több dolgot is.
Tényleg sikerült meghúzni a GPU-t és a MEM-et?
Az Overclocker progi a legjobb hozzá!
A mag feszt 1.475-ig nyugodtam emelheted ez az XTPE feszültsége és 700Mhz-en járathatod!
A mem feszt 2.05-ig 800Mhz-et tudnia kell!
Nekem az MSI X1800XT 714/864-en ment ha teljesen jól emlékszem rá! -
Jodanovich
senior tag
össze ne vesszetek már!
x1800xt a legjobb és kész -
Gaboman
nagyúr
válasz
djtoomi #4612 üzenetére
Ilyen butaságot ne mondjál hogy az 1900XT-nél erősebb a 7900GT mert kinevetnek itt a fórumon!
Hiszen még az 1800XT 512-sem tudja behozi!
Itt van olyan aki ugyanabba a hibába esett mint én hogy a jó kis 1800XT-t lecserélte 7900GT-re és megbánta mert nem azt nyújtotta ami elvártak tőle!
De itt egy tesz és megvilágosodsz!
[link] -
djtoomi
addikt
válasz
Jodanovich #4602 üzenetére
nem hallgattál ránk és nem x1950pro-t vettél rossz kis fiú
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Jodanovich #4602 üzenetére
Gratulálok a kártyádhoz!
Nekem is ilyen karim volt nagyon jó kártyák iszonyat erősek!
Probáld meg 700/800-ra megemelni az órajeleit!
XTPE-kapsz belöle ami nagyon nagyon erős!
Itt egy jó kis teszt róla!
[link]
Az 1900XT 512 és a sima 1800XT 512-höz van hasonlítva több helyen meglepő eredményeket mutat! -
Jodanovich
senior tag
én is x1800xt tulaj lettem
Sapphire X1800XT (512MB)
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest