- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Gaboman #4654 üzenetére
Nem is kértem, hogy győzködj, azt meg pláne nem, hogy izomból. Csak minden második soromat olvasod el, és sokadjára, immáron nekem akarod beleverni a képembe az igazadat..sSokszor összefutottam már az 18XT ajnározó irományaiddal, csak annyit mondanék, az idő megszépíti az emlékeket..Évente több vidkarit próbálok ki, mint ahány ujjad van a kezeden, így jutott abból az érából is amiről szó van
Az én véleményem az, hogy a 79GT egyetlen hátránya az 18XT512vel szemben a memóriamennyisége, ha ez nem szükséges egy adott játéknál, a tuning révén bőven behozható, mitöbb, le is hagyható az XT. Nem hiába kellett Atiéknak megemberelniük magukat anno, az 1800XT csúcskari volt, csúcs áron, míg a 79GT 2/3mad áron hozta a tuninggal ugyanazt.
Ja, és a 79GT gyorsabb a 78GTXtől alapon is, kivéve az 512est, egyértelműen.
A mondandód végére csak azt reagálom: aludj többetDe semmiképpen ne vegyél XT512őt ill 79GTt. Nem jó választás egyik sem ma már.
Akkor válaszolj, ha visszaolvastál és megértettél. Vitánál van jobb dolgom is ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- További aktív témák...
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest