Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Gaboman #4654 üzenetére

Nem is kértem, hogy győzködj, azt meg pláne nem, hogy izomból. Csak minden második soromat olvasod el, és sokadjára, immáron nekem akarod beleverni a képembe az igazadat..sSokszor összefutottam már az 18XT ajnározó irományaiddal, csak annyit mondanék, az idő megszépíti az emlékeket..Évente több vidkarit próbálok ki, mint ahány ujjad van a kezeden, így jutott abból az érából is amiről szó van ;)

Az én véleményem az, hogy a 79GT egyetlen hátránya az 18XT512vel szemben a memóriamennyisége, ha ez nem szükséges egy adott játéknál, a tuning révén bőven behozható, mitöbb, le is hagyható az XT. Nem hiába kellett Atiéknak megemberelniük magukat anno, az 1800XT csúcskari volt, csúcs áron, míg a 79GT 2/3mad áron hozta a tuninggal ugyanazt.
    Ja, és a 79GT gyorsabb a 78GTXtől alapon is, kivéve az 512est, egyértelműen.

A mondandód végére csak azt reagálom: aludj többet ;] De semmiképpen ne vegyél XT512őt ill 79GTt. Nem jó választás egyik sem ma már.

Akkor válaszolj, ha visszaolvastál és megértettél. Vitánál van jobb dolgom is ;p

Új hozzászólás Aktív témák