Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Megerősítést kérnék az alábbiban: adott egy HIS IceQ 4670-es vga, és ha jól tapasztalom, akkor az Ati Powerplay igencsak jól működik nála, a gpu 165 MHz, a memo pedig 250 MHz. Ez számomra igen örömteli, csak hihetetlennek hangzik.
-
éN79
addikt
-
éN79
addikt
válasz james007007 #4975 üzenetére
Nekem volt szerencsém egy His IceQ-t szerezni és igencsak meglepődtem, hogy mennyire halk, gyakorlatilag 2D-ben hangtalan, ami számomra igencsak fontos.
-
éN79
addikt
Most lehet, hogy butaságot kérdezek, de a vga-nal miért számít, hogy mi a natív felbontása, ha egyszer szerintem nincs neki olyan? Lényegében tud megjelenítőtől függően x felbontást, max. azt tudom elképzelni, hogy konkrétan 1920x1080 nincs benne, de mondjuk ezt is kétlem...
-
éN79
addikt
válasz Steelheart79 #5256 üzenetére
A vga biosának nincs köze az alaplap biosához. Vagy megfelel a lap a vga által követelt szabványoknak illetve fordítva, de a két biosnak vajmi kevés köze van egymáshoz.
Az viszont tény, hogy napjainkban is akad néhány elszórt anomália, amikor pl. egy 8800-as vga nem ment giga p35-ös lapokban, másban meg tökéletesen.[ Szerkesztve ]
-
éN79
addikt
válasz Tanker21 #5498 üzenetére
Mihez képest "milyen teljesítményre"?
A procid egy erősebb vga-t is elbírna, főleg ha tuningolod (a lapod viszont nem biztos hogy tökéletesen partner lenne benne...).
A vga szvsz nem rossz, jómagam egy Q9300+4850 duóról váltottam a mostani konfigra, de reálisan nézve ez is elég, igaz ritkán játszom. Viszont számomra meglepetés volt, hogy a jelenlegi konfig is tökéletesen viszi 1680x1050-ben a GRID-et, úgyhogy nekem bőven elég lett ez a teljesítmény is, ráadásul a vga energiagazdálkodása és hang(talanság)ja is szimpatikusabb, mint a 4850-é volt (pedig az egy Sapphire Ed volt).szerk: a 2,5 gigát én sem értem, nem tűnik szerencsés párosításnak a 3. modul (gondolom 3.) használata.
[ Szerkesztve ]
-
éN79
addikt
válasz Tanker21 #5502 üzenetére
Nem az a baj, hogy sok vagy kevés így összesen, hanem hogy "akár" instabillá is teheti a rendszert. Mindenesetre ha valami nem lesz kerek a konfigodban, első körben én a fél gigás modult venném majd ki... de természetesen inkább legyen minden hibátlan, legalábbis kívánni ezt kívánom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest