- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
...és ha van is rajta csati, hidat a legritkább esetben adnak hozzá.
Én is utólag vettem kettőt a 4670-esekhez.
Az más kérdés, hogy miután lecseréltem a CF-et egy 4850-esre, ahhoz persze adtak! Most alig lehet úgy megfordulni a lakásban, hogy bele ne rúgjak egy CF-hídba... (kicsi a kégli, no)gyiku: Ma vettem egy VGA-t, a kisebbik gépbe ami a tiednek a kistesója. (PRO az istenadta, de jó árban volt, nem tudtam megállni, hogy ne licitáljak rá)
-
gabx76
senior tag
válasz
james007007 #4963 üzenetére
Ha nem kell az utódra, akkor úgyis feldobom az apróhírdetések közé. Amúgy kettő van: Egy vf900, meg egy vnf100.
-
gabx76
senior tag
Nos, részemről a mai napon kiszálltam a klubból. Eladtam mindkét kártyámat. Jó kis kütyü az egyszer biztos, de haladni kell a korral...
-
gabx76
senior tag
Csak pár szó a CF témához:
Ugyan csak pár napja használom CF-ben a két 4670-et, de néhány dolog látszi. Nálam adódott a lehetőség, mert két gép van itthon. Mindkettőben 4670-es volt, de a kisebbikben vol alaplapi kütyü is. Az nem nagyon használtam netezésen kívül másra - így adódott a CF lehetősége.
Összességében elégedett vagyok. (korábban volt két 7600GT-m sli-ben - ahhoz képest főleg)
Nem nagyon használok 1280*1024-nél nagyobb felbontást, mondhatni, hogy 1 kártya is elég lenne. Viszont kettővel feltolhatom az élsimítást akár maximumra. A GTAIV alapból magasabbra tette a grafikai beállításokat, a Grid pedig minden korábbinál szebben és gyorsabban fut rajta.
CF-nél fokozottan jelentkezik a processzor-limit. Kell alá az erős vas, az biztos. -
gabx76
senior tag
válasz
tzsolesz #4549 üzenetére
Sajnos kiderült, hogy processzor-limites a rendszerem. Kicsit még tudnék rajta húzni, de már nem sokat. (3150-en ment a teszt alatt)
Azért a két 4670 szépen remekelt:UdVi86 (#4554): Jól vizsgázott. Így együtt 4-5 fokkal melegebb, mint a másik kártya, de 65 fok fölé nem ment eddig.
-
gabx76
senior tag
válasz
#42431471 #4546 üzenetére
Próbaképp így fordítottam őket - gondolván a Vf900 leszívja a hőt a bordáról. Úgy tűnik jó is, mert alapból 30 fok körül van mindkettő. Terheléssel még nem néztem, de ha melegszik, akkor csere.
Egyébként nem látszik, de jobbról (vagyis előlről) tolja rá a levegőt a kártyákra egy 12cm SB venti.tzsoleszN Nem szoktam méregetni, de megejthetem. Kicsit meg kellene húznom a procit, csakhogy félő, hogy a tápom akkor már kevés lesz...
-
gabx76
senior tag
Nos, végre összeállt a kép. Megvan a két CF híd is.
Crossfire Ready....Működik is. Egyelőre ennyi, épp ideje aludni egy kicsit...
-
gabx76
senior tag
válasz
barnam_ #4484 üzenetére
Akkor eszerint AMD vonalon szerencsésnek mondhatom magam, mert a DS4 bírja a 8/8-ast.
Viszont akadt egy másik problémám:
Hálás lennék, ha tudnátok segíteni!
Sem a kártyákhoz, sem az alaplaphoz nem kaptam Crossfire Hidat, így kell gyorsan 2 valahonnan.
Ha valakinek van eladó, kérem keressen meg privátban. Köszönöm előre is!!!! -
gabx76
senior tag
válasz
tzsolesz #4477 üzenetére
Mi azt alaplap típusa pontosan?
Amit én veszek (illetve vettem, mert közben elmentem érte) azon is 16x külön-külön. CF-ben 8x/8x, de mivel 2.0 PCI-e, ez megfelel az 1.0 16x/16x-nek ami bőven elég egy 4670-eshez.
Olyanról hallottam, hogy 16x/16x/4x, de 16x/4x már kicsit fura. (persze ettől még létezhet ilyen lap)Aggregátor : Ha csak úgy nem... De a 22-t kioszthatja úgy is, hogy 8x/8x etc., mint ahogy írtam. Vagy P35-nél nem így van?!
-
gabx76
senior tag
Ha minden jól megy a héten kipróbálom a két 4670-esem Crossfire-ben.
Csak legyen meg az új alaplapom... -
gabx76
senior tag
Üdv!
Járt közületek úgy valaki, hogy alapbeállításokkal tökéletesen üzemel a kártya, de amint bekapcsolom az overdrive-ot, anélkül, hogy bármit állítanék azonnal elkezd szemcsésedni a kép? Párszor villan, visszaáll, aztán megint. Ha kikapcsolom az overdrive-ot, azonnal megszűnik a hiba.
Hőmérséklet nem emelkedik közben. -
gabx76
senior tag
Üdv kártyatársak!
Találtam egy hűtőt, ami elég jó árban van, ráadásul elvileg kifelé fújja a levegőt a gépből, ami nekem pozitívum. Azt írják 2600-asra jó. Akkor erre is passzolnia kellene. Vagy tévednék?
Ismeri valaki? -
gabx76
senior tag
Sziasztok! + B.Ú.É.K.
Az ünnepek alatt csatlakoztam a klubhoz, duplán is. Az adatlapomon lévő két gépbe vettem egy Sapphire 4650, illetve a Gigabyte 4670-est. A 4650-et már lehalkítottam egy Zalman VNF 100-zal, de a "porszívóra" kellene valami megoldás.
Gondoltam már arra is, hogy egyszerűen átrakom a Sapphire hűtőjét, de attól félek, ugyanúgy pörgetné annak a ventilátorát is.Ti milyen hűtést javasolnátok? VF900, vagy esetleg AC S1?
Hely van bőven, viszont sokat játszom, tehát valami erősebb kellene.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest