Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Nincs semmi gond csak én is leírtam hogy az a régi nem is annyira az, mert ugye ennyi erővel a 4870 is az meg sorolhatnám.

A hőfokkal álltalában a reffhűtős kártyáknak voltak gondjaik, a hűtőcserék meg sok esetben csak azért voltak, mert szinte trendy már kapásból lecserélni, (sok esetben még a hangját sem hallotta az illető). Na meg ne feledkezzünk meg az úgymond csendmániásokról "vájtfülüekről" sem (nem értem miért nem vesznek passziv kártyát).
Egyébként (ezekkel) nem igen szokott gond lenni, idle 160/250-re visszavesz jól hűt és szerintem nem hangos, de sokaknak semmi nem jó.
A teljesítménybe nem mennék bele, mert sokan a húzott 4770-et hasonlítják az alap 4850-hez, szerintem csak közelít hozzá ( Gainward 4850 DDR5 vs 4870). A húzásra is sokan írják hogy hú de megy ezeknél, én a megjelenéstől kezdve figyeltem ezt a topikot naponta, és csak pár kivételes darab akadt, a többi meg ....
Amúgy nagyon jó és ajánlott kártyák akár a fogyasztást, hőfököt vagy teljesítményt nézzük (még részemről is) és nem kötekedésként írtam a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Star Trek
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- RTX3080 és RTX3080 Ti verhetetlen áron!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest