- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMIX
addikt
Több kérdésedre válaszolok. Én írtam az AC hűtős Sapphire 4670 DDR3-ról, és csak az 512MB-os kártyáról írtam hogy 1000 MHz-s RAM van rajta. Az 1GB-s verzión más típusú, valószínűleg 800-as RAM van. [link] Ezt írtam az új hűtős ASUS 4670-ről [link]. Egyébként létezik tápcsati nélküli HD 4830 is. [link].
-
zodo
nagyúr
Ezekszerint, mert van raktáron.
Igen ők sok helyen árusítanak és amelyik tetszik azt a helyet adod meg átvételi pontként a rendelésed leadásakor.Mammut I.
Pólus
Erzsébet krt.
Visegrádi utca
Győr
Miskolc
Szeged
Debrecen
Átvételi pont = központ Bp.Talán nem kell gariztatni, de Szeged lenne hozzád a legközelebb, ha jól néztem.
(#8152) Móci
Szép kártya, de hol lehet kapni?
-
Móci
addikt
4830-ból egy ilyennel egyeznék ki szívesen...
Ha tényleg gagyik lesznek az új kártyák, megpróbálok felhajtani egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest