Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- BIOS topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
RMfan77
üzenetére
Ha hosszútávra tervezel, akkor nem elég a 4670 az biztos, 1680-ban már most is sok mindenhez kevés. Egy 512-es 4870 viszont jó, bár én ennyit nem ruháznék be, inkább egy 512-es 4830 zafírt vennék. Méreteket nem tudom, nagyok az biztos
A zafír 4830 kisebb mint a referencia ha jól tudom.#5188 Speed(R): Engem nem is az izgat főleg, hogy ddr3 v gddr3, a különbésget nem is tudom..beszéltünk régebben erről talán itt, ha pl az órajelük megegyezik, mi a különbség? Nekem az órajel a fontos, amit legtöbbször butítanak 1GB-os 4670-en. Jah ha már itt tartunk késleltetés, azt meg lehet egyáltalán nézni vga-n? A zafír gddr4 gyakorlatilag 100mhz-cel gyorsabb a gddr3-asnál, de mik a késleltetések, vagy vga-nál mind1?

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A zafír 4830 kisebb mint a referencia ha jól tudom.