Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz barnam_ #3372 üzenetére

Igen, de most megy a masina, kis türelmedet kérem! :R
    Röviden a hozzá adott lefogató lyuktávolsága nagyobb, így nem azt tettem fel, mivel a lyukat épp a hajtásnál kellett volna fúrni (erről is csinálok fotót).
    Találtam itthon Zalman chipsethűtéshez adott (nekem a dual heatpipe VGA hűtőből fennmaradt nv chipset blokk lefogatása), amit L alakba hajtottam meg.
    Utána 1-2 lamellát ki kellett vennem sajnos, mert a lyuktáv így is 63mm volt.
    Utána egy egyenes felületen felfektetve összehúzattam a hűtőt, majd megcsiszoltam (polírnak nem nevezném, mert csak 1200-as papírom volt itthon). :B
    Egy régi VGA csatiba beleforrasztottam a ventillátor csatijait, majd a VGA-ba dugtam, a sárga kábelt pedig az alaplapra, ami monitorozná. Sajnos 3%-on nem indul el, így mást kell kieszelnem, de a bioshoz nem nyúlnék, mivel garis a cuccos... :B
    A ház HDD keretére felfogattam egy 92mm-es ventit, ami 7V-al hajtok, így a felső ramok is hűtve vannak valamennyire, valamint kerültek rá ramsünik is (TTS féle, de jól megtapad és átadja a hőt, igaz nem akkora, mint amit az S1-hez adnak..képek hamarosan.. :R

djbahool: Hasonlítsd össze a Tied ezzel a képpel, ha minden egyezik, akkor valami bug lesz, ha a Te biosod régebbi, akkor itt az enyémen levő viszont csak saját felelősségre ajánlom (GPU-Z-vel mentettem le, archivált fájlt teszteltem... :K ) A képen található kártya tipusával egyezzen a Tied.. :K

Új hozzászólás Aktív témák