Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz Balage21 #2303 üzenetére

Ne vegyél Full HD monitort, mert randa lesz a képe, ha sokkal alacsonyabb felbontáson használod. Viszont a videózni biztos szép lenne.

A helyedben 1680x1050-nél nagyobb monitort nem vennék, mondjuk nem tudom milyen lenne a képe játékokban, ha nem natív felbontáson használnád. Vagy vegyél ugyanannyi pénzből egy 1440-es felbontású 20" körüli minőségibb monitort.

Járj utána, hogy milyen a minőség, ha nem natívban játszol hanem mondjuk 1280x768-ban. Mert ha élvezhető úgy is, és szép is, akkor vehetsz nagyobb monitort is, max maradnak tartalékai, meg tudsz tesztelni is. De mondom szűrők nélkül a játékok 80%-ban játszható fps-t produkál abban a felbontásban is. Öcsém egy 32"-os Samsung FullHD-és TV-én játszik vele sokszor elég kemény felbontásokon szűrők nélkül, médium, vagy közepesen magas beállítások mellett, és gyönyörű a játék úgy is. :R

Aggregátor: Ha hazaérek este 5-6 óra után valamikor, segítesz nekem profilt létrehozni a Sapphire-hoz? :B Majd letöltöm azt a progit. Mi is a neve?? :F

Új hozzászólás Aktív témák