- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- TCL LCD és LED TV-k
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69
üzenetére
igen neten,tegnapelőtt kaptam kézhez, amúgy 8nap és azonali cserét kértem, mert elállnék akkor mit vennék helyette HD7770-et? sajnos ebben az árban/teljesítményben semmi más nincs
3év gar addig cserélgetik nekem aztán, ha nem tudják addigra lesz valami jobb ebben az árban, a csere idejére, meg ott a HD4830 sajnos most így kell gondolkozni -
kisza25
félisten
válasz
nyufka69
üzenetére
hogy ennyi baj legyen ezzekkel a karikkal azért hihetetlen, egy hetet agyaltam és azért nem vtx-et vettem, mert sok volt a hibás, gigát is ezért kerültem el, erről ennyit, végül is 3év a garija csak ez igen kellemetlen, mert ameddigre kicserélik ...
még jó, hogy megvan a jó öreg XFX HD4830-am, még azon is elfut minden
XtremLor: nekem idle33fok volt, szinte fáznak az alkatrészek a kuckómban
-
kovsol
titán
válasz
nyufka69
üzenetére
3 modulos
Nem egy ponthajhászatra való proci, de teljesen meg vagyok elégedve vele valós alkalmazások alatt. Főleg, hogy nálam valamiért nem szereti az NB órajel emelést az alaplap, az pedig megdobja a cpu pontszámokat 3dm 11 ben 
(#21319) csucsbicep az nem gyenge, azt hiszem belenyúltál a tutiba rendesen

-
kisza25
félisten
válasz
nyufka69
üzenetére
parancsolj vantage 910/4400/4300 P14598
-
kovsol
titán
válasz
nyufka69
üzenetére
775/1000 helyett 800/1050 az x-edition
nem sok oc, de nem is kérnek érte feláratmás:
Battlefield grand bazár pályát most végig mértem hány fps-t produkál ilyen beállítás mellett 64 fős térképen
eredmény:Min, Max, Avg
28, 74, 41.095sehol nem esett le 25 képkocka alá, szóval nem akad be még nagy robbanásnál is, azt kell mondjam teljesen elégedett vagyok a kártyával
Más pályán még többet szokott produkálni, azért ezen mértem, mert ahogy figyeltem valahogy ez a pálya jobban eszi a gépet mint a nagyobb nyílt pályák -
polonic
félisten
-
Alister71
nagyúr
válasz
nyufka69
üzenetére
Atiwinflash, PCS+ bios.
Kikapcsolod a 7-en az aerót, elindítod rendszergazdaként a winflasht, betallózod a biost, majd a program gombbal elindítod. Megvárod míg végigfut, és kéri a restartot.
A drivert érdemesebb leszedni a flash előtt, mert előfordulhat, hogy a restart után kékhalált kapsz a win betöltése közben. Ekkor indítás csökkentett módban, és driver sweeperrel lesikálod az amd drivereket. -
kovsol
titán
válasz
nyufka69
üzenetére
Amikor rányomok, hogy alkalmazza a növelt feszültséget akkor visszarakja 100/150Mhz re az órajelet, szóval egyelőre nem találtam olyan programot ami hajlandó lenne használni is az emelt értékeket.
(#21181) nyufka69 nem alkalmazza, esetleg a fórumtársat aki írta, hogy rakott rá egy másik biost, tőle kellene megkérdezni neki engedi-e(#21182) mammutka nálad valami gebasz van, mert nekem win7 64bit van fent és mind a kettő megy és engedi is tuningolni 900/1250 en nekem már hibázott 3dmark, majd meglesem kisebb rammal is holnap
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

3év gar addig cserélgetik nekem aztán, ha nem tudják addigra lesz valami jobb ebben az árban, a csere idejére, meg ott a HD4830 sajnos most így kell gondolkozni

Nem egy ponthajhászatra való proci, de teljesen meg vagyok elégedve vele valós alkalmazások alatt. Főleg, hogy nálam valamiért nem szereti az NB órajel emelést az alaplap, az pedig megdobja a cpu pontszámokat 3dm 11 ben 

És majd mindenképp oszd a meg a tapasztalatokat!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)