Új hozzászólás Aktív témák
-
wittman
aktív tag
válasz
alibaba78
üzenetére
Mivel én még csatázok a Gigabyte-al küldtem nekik a kérdéseikre válaszokat. Eddig egy napon belül válaszoltak, de most gondolom mazsolázgatják a log-filet amit küldtem. Mivel nagyon unom a banánt, így ha hétfőre nem adnak igazolást, hogy garanciális csere jogos, akkor elkezdem a hadjáratomat a Gigabyte ellen.Ráadásul már 2db giga HD6850-ről van szó, amelyeknek a serial és LOP. Number számát(fotó) is elküldtem nekik. Na ez lesz az igazi reklám nekik! A harvderker szervizese csak akkor hiszi el, hogy hardveres a hiba, ha a Gigabyte elismeri, mert ő szerinte driveres hiba van... szóval egy kicsit 22-es csapdája, mert a magyar antifogyasztóvédelmi faszokhoz hiába megyek, azt se tudják mi az a VGA... Annak idején már volt csörtém az anti Fogy.véd.-el, mert azt se tudják, hogy a fogyasztóvédelmi törvény miről szól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest