Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
pongo01 #27312 üzenetére
Ha az a monitorod van még mint a profilodban, próbáld meg letölteni hozzá a driverét:
[link]
Bár nem tom miket tartalmazhat, egy próbát megér. Az a fortemanager meg vmi kalibráló progi.Nekem akkor volt hasonló problémám amikor egy monitort lecsatlakoztattam és egy másikat fel, miközben be volt kapcsolva a gép. A monitor fekete képet adott, gondoltam az előző monitor nagyobb felbontású volt és azért, de érdekes h a monitor még annyit sem írt ki h "out of range". Win7-nél kisebb monitorról nagyobbra már működött ez, viszont néha megvillant a kép feketére. De egy újraindítás segített. Szóval mintha nem tudná beolvasni a monitorodnak megfelelő beállításokat a windows/driver.
Még megnéznék egy olyat, hogy vakon elnavigálok a frekvenciabeállításokhoz amikor fekete a monitor.
Jobb klikk az ablakra-->benyomod a K-t-->4xtab-->space-->4xtab-->jobb kurzor-->2x tab-->Na és itt érkezel el ahhoz a fülhöz, ahol a HZ-eket állíthatod majd le/fel gombokkal. Nem tom neked miket lehet, próbáld meg a lehető legkisebbet kiválasztani. Utána 5x tab és space. És tádá, átállítottad a monitort vakon.De lehet, hogy van kényelmesebb útvonal is.
Az is lehet, hogy a videokártya drivered bugos. fer, szerintem azért kérdezhette azt, mert lehet h vmi eyefinity bugod van és azt hiszi a videokártya a monitorodra fullhd-ban, hogy egy új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő