- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
gordonfreemN #15424 üzenetére
Hali!
Köszi!
A V2-es Asusod van Neked is? Mert nekem azt mondták, hogy ez jóval többet is tud fogyasztani, mint a referenciák. 2 Tápcsati pont emiatt kell neki.
Tuti a táppal lesz a probléma akkor, mert az általad linkelt írásban is írják, hogy: "Elvileg ez is belül van a 400 watton, gyakorlatilag a Chieftec és a Cooler Master esetében már a két CPU-mag hajtása nélkül is hamar lekapcsoláshoz jutottunk. Minden bizonnyal a 12 voltos részleg védelme vetett véget a mókának. Az Enermax eggyel tovább bírta. Nála még egy processzormagot is meg lehetett hajtani, így a...."
Másik topikban is írták, hogy gyenge nagyon a tápom 12V-os ága, így egy ~180-200Wattos
(940/1100) kártyához, meg a 4 magos Phenomhoz már kevés lehet úgy, hogy csak 336 W-os terhelhetőséget ír tápon ráadásul csak átlagos hatásfokú, semmi 80+, meg ilyesmi. És sokszor próbáltam külön a procit, meg külön a kártyát teljes terhelésen. Bírták sokáig. Ahogy egyszerre terheltem őket fullra, lekapcsolt a táp.
Szóval tápcsere lesz.
A Te Zenednek szerintem jóval erősebb a 12V-os ága, mint az enyémnek. + ugye ott a V2-es kártya, meg a 4. mag.
Szerintem ez éppen elég neki sajnos, hogy besokalljon.
Amúgy a videókártya dobozán írja is, hogy minimum 500-as táp , aminek a 12V-os ága 40A-t tud minimum (a tápom mind a 2 követelménynél elhasalt, ráadásul ezek az alapórajelre vonatkoznak) + minimum bedugva a 2db 6 tűs csati.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Arch Linux
- Philips LCD és LED TV-k
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Haditechnika, harcászat
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest