Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Érthető ahogy nézed a dolgokat..én 1 hetet vaciláltam rajta, h most vegyek új lapot meg procit vagy sem..és úgy döntöttem, h nem.Egyébként, nem intel lett volna az amit veszek..hanem egy X6 1055T...Most töltöttem le, az AVP benchmarkot, ha van kedved majd szedd le
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal [file] ennyit ment az enyém : Average FPS: 32.7 / 1920x1080 egy i7 970es rendszer 23-at ment alap 6850-el... [test] szal..nem vok meggyőzve egyáltalán....és konkrét fejlesztői konfirmációkat sem találok arra, h xy-játékok quad-ra vagy hexára lennének optimalizálva már...ami egyébként már igazán ildomos lenne, mivel egyre több a 4-6 magos proci, és jó lenne kihasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal