- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho #14574 üzenetére
Érthető ahogy nézed a dolgokat..én 1 hetet vaciláltam rajta, h most vegyek új lapot meg procit vagy sem..és úgy döntöttem, h nem.Egyébként, nem intel lett volna az amit veszek..hanem egy X6 1055T...Most töltöttem le, az AVP benchmarkot, ha van kedved majd szedd le
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal [file] ennyit ment az enyém : Average FPS: 32.7 / 1920x1080 egy i7 970es rendszer 23-at ment alap 6850-el... [test] szal..nem vok meggyőzve egyáltalán....és konkrét fejlesztői konfirmációkat sem találok arra, h xy-játékok quad-ra vagy hexára lennének optimalizálva már...ami egyébként már igazán ildomos lenne, mivel egyre több a 4-6 magos proci, és jó lenne kihasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged