Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Közben nézegettem a blogom és kezdtem megijedni. GTX 460 29°C idle és 55°C load. Aztán leesett, hogy március végi, április eleji méréseim azok.

Lord Vader:
i7-re nálam nem futja, talán Bulldozer, vagy i3/i5 "K" lesz egyszer szeptember körül.
Dirt 3 nálam nem játszik - mióta napi szinten 100km is megvan a lábamban, már nem fűlik a fogam a gép előtt is vezetni. Csak GTA 4 (vezetni itt is tudok - nem is akárhogy
) és WoW (bár utóbbi most pihen a GTA 4 miatt). Apropó, kocsizgatás terén a következő játék, ami érdekelni fog, az a Carmageddon 2 lesz...

(Pedig régen sokat Nascar-oztam, F1-eztem, no meg a töméntelen WWII-es FPS - valahogy kihunyt a láz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- iPhone topik
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Futárcégek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és WoW (bár utóbbi most pihen a GTA 4 miatt). Apropó, kocsizgatás terén a következő játék, ami érdekelni fog, az a Carmageddon 2 lesz...