- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolisx4
őstag
tényleg nem tűnik melegnek a vga nekem ettől 10 fokkal melegebb
rendesen megy tesz alatt játéknál meg szétesik a kép próbálj drivert cserélni az szokott még bekavarni hogy volt NV driver a gépen és rá lett az ati driver téve erre tudok gondolni csak nálam meg ált a tudományHSM hátha tud jobbat mondani
-
zolisx4
őstag
valamit nem jól csináltál ez túl hideg 1 perc furmark hoz
probáld ugy ugy hogy a fullscreent kapcsold ki igy a gpu z t is fogod látni mit mutat közbenazért én a tápegységre is gondolnák lehet az NV kártya nem vesz fel annyi áramot mint az ATI próbálj egy másik tápot is cserélni .
-
peetmaster
senior tag
Kérj valakitől DDR2-es memóriát, és próbáld azzal! Szerintem ott lesz a kutya elásva.
Amúgy a képernyőszétesés-széthullás 90%-ban vga probléma szokott lenni, úgyhogy elég érdekes ez a dolog.
Mindenesetre én memória cserével kezdenék, vagy a bios-ban adnék neki egy kis plussz feszültséget.
-
HSM
félisten
Nem lehet, hogy kollégádnál jobb a gép hűtése? Mert nekem ez memóriahibának tűnik, mivel csak terhelésre jön elő, lehet, hogy csak akkor ha a kari elér egy bizonyos hőfokot! Küldd meg nyitott oldallappal, +valami izmos asztali ventivel, ha úgy jó, akkor meg is van a gond...
-
zolisx4
őstag
elég összetett a dolog mert ugye a vga az ki lett próbálva a másik gépben ott jó volt a te gépedben is kipróbáltál másik vga t az is jó volt a csere eredményes volt ha terhelve próbáltátok és nem volt hiba majdnem kizárnám a vga t de azért a VAPOR-X el voltak elég különös gondok ha vissza olvasol .
te milyen vgat próbáltál a gépedben ? a VAPOR-X helyett ?
ha egy idő után csinálja csak, lehet túlmelegszik valami hőfokokat nézd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest