Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
KalozoneR
üzenetére
Csak azért hogy "pörögjön" a téma azért nem szoktunk beirkálni, ha akad "'megbeszélnivaló" akkor azt megvitatjuk.

Válaszolva a kérdésedre:
Nekem Vapor-x 4890-et hajt egy Chieftec 550AB tápegység, de olyan még nem volt hogy lekapcsolt volna, még akkor sem amikor -egy gyors próba erejéig- kapott társnak egy 4850-est.
Amikor 4890+4850 crossfire volt és megkínáltam GPU Caps viewer-el akkor már féltérdre ereszkedett, de nem kapcsolt le: felpörgette a ventillátort és csak úgy okádta ki a meleget magából, úgyhogy 5 perc után megkegyelmeztem neki, 2db 4890-es, alatt valószínűleg lekapcsolt volna.
A tápegységem csak 360W-ot tud leadni a 12V-os ágon, a Corsair CX400 meg ha jól emlékszem 32A-t (384W) szóval szerintem a táp elég kell legyen 1db Toxic 4890-hez, úgy hallottam a Toxic képes alaposan befűteni a házat és ha az a meleg egyenesen felszáll, bele a tápegységbe, azt nem fogja neked megköszönni!
- Tegyél ventit a ház hátuljába a táp alá, ha még nincsen,
- vedd le a ház oldalát hogy jobban szellőzzön, úgy is csinálja?
- A GPU milyen meleg? Működés közbe valamilyen monitorozó programmal, ami logolni is tud (pl: GPU-Z) mérd a videókártyád hőmérsékletét, hátha túlmelegszik.Aztán majd referálj!

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest