- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
válasz Speed® #21065 üzenetére
+ (#21066) RootRulez
Igen, van benne erő az biztos, viszont nem szívesen hagynám úgy mindennapi használatra. Meg ugye megjönne a hangja is valószínűleg.
4870-ből volt két kártya nálam régebben, azokat csak úgy próbáltam ki CF-be, hogy egy másik tápra kötöttem az egyik karit.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 4850 (húzva) elég-e az olyan tápátalakító, ami 1 molexről kapja a naftát? Vagy kell neki az olyan, ami két molexból csinál egy 6pinest?
Corsair CX400, ha ez számít valamit. -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 4870 Silentem. Indulásnál felvillan ugye a 3 piros led. Most az a helyzet, hogy felvillan egyszer ez a bizonyos 3 led, mint mindig majd újra felvillan és se kép, se hang.
Mit jelenthet ez a "hibakód"? -
simii16
aktív tag
válasz KukkSteve #19864 üzenetére
Van a feteken borda, igen. Lehet csak az S1 alatt ilyen meleg és a gyári hűtő jobban fúj majd rá levegőt.
Nem tudom mióta csinálja, mert most került hozzá a kari. Én egyből szétszedtem, mert tele volt piszokkal. De akkor ezek szerint én bénáztam el a visszaszerelést (kétszer is ). Talán nem húztam meg eléggé a csavarokat. Majd meglátjuk következő összeszerelésnél.
Viszont most meg nincsenek gap-padjaim a memóriák és a hűtő közé, mert a gyáriak nagyon ramatyak voltak és kidobtam inkább. Nem is tudom Debrecenben be tudom-e szerezni valahol... -
-
-
simii16
aktív tag
válasz KukkSteve #19853 üzenetére
A gpu az még hagyján, de a memóriák... azok 78fokosak IDLE-ben. Most volt újrapasztázva a kártya. Levettem a hűtőt, szépen újrakentem majd visszaraktam a gyári padokkal a memóriákon. Gondoltam rosszak a padok és kicsit próbálok javítani rajta ezért újra levettem a hűtőt és a memóriák és padok, ill. a padok és borda közé is raktam egy kis pasztát, de semmi eredmény.
Ötlet? -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám (azt hiszem).
A 4870-em a következő hőfokokat produkálja IDLE állapotban:Ráadásul egy Silent Eff. hűtésű kariról van szó. Furmark alatt szinte egyből 120fokra ugrik a memóriák hőmérséklete.
Mit tudok kezdeni vele? Cseréljem ki a gap-padokat a memóriák és a borda között, az lehet a ludas? -
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Az Asus 4870-es karimon a galaciator helyett egy ac s1 csücsül. Ez alá ugye nem fér be az a kis gyári borda, ami a feteket hűti. Ramsüniket próbáltam rájuk rakni, de nem igazán maradtak rajtuk. Gondolom a kis felület miatt lepotyogott mind. Már egy jó ideje így megy a kari. Szerintetek lehet ebből baj? Hőfokokkal everest szerint nincsen gond..
Linkelek egy képet is róla.Előre is köszi a segítséget!
-
simii16
aktív tag
válasz simii16 #5157 üzenetére
Már a 3DMark sem fut végig. A borda hirtelen úgy fel bír melegedni.. De szerintem nem is ez a baj, mert vízhűtéssel is ezt csinálta, pedig akkor lényeges hűvösebb volt. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az északi híd hűtése nem megfelelő? El nem tudom képzelni..főleg, hogy nem rég jelentkezett a probléma. Egyszer csak Grid közben tapasztaltam ezt a hibajelenséget és azóta vége az egésznek.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 4850-em és egy ideje (talán mióta fent van a win7) állandóan túlmelegszik(?). Furmark, Grid.. ráadásul nem kell neki sok idő. Két perc és máris tiszta csík meg pixel a képernyő. Vízhűtés volt rajta. Azzal is csinálta. Most visszakapta a gyári hűtőt, de ez sem oldotta meg a problémát. Mi lehet vele? Lehet még gariztatni így, hogy le volt cserélve a gyári hűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest