- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
válasz luckyboi82 #21756 üzenetére
Igen, az enyém Sapphire! Barátnőm elől elakartam titkolni, h vettem megint egy VGA-t a gépbe de nem sikerült, ugyanis az első bekapcsolás után rájött h valamit variáltam a géppel, egyből fent tűnt neki a VGA ventillátor hangja.......olyan fütyülő és süvítő hangja van, mint egy hajszártónak
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz luckyboi82 #21748 üzenetére
Ugyezzel a problémával küszködök én is.......4850 1GB Vapor-X OC, nagyon durva a hangja
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz csucsbicep #21746 üzenetére
Ha megtehetném, én sem.....feljebb pár cikkel linkeltem már a kiszemeltet
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz csucsbicep #21739 üzenetére
Nem lényeg, akkor legyen 40%........nem is egy árkategória a két VGA!!!Kb 6e ft eltérés van a két kártya között, ami egy 20ezres tételnél nem nevezhető csekély összegnek!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
-
tjokai
senior tag
válasz Angel1981 #21735 üzenetére
Persze.....2,5 évvel ezelőtt még a 4890 majdnem h az ATI csúcskártyája volt és még ma is megállja a helyét! A többség sajnos nem engedheti meg magának az 50-80e ft-os VGA vásárlását, így még bekell érni egy 4890-el is! Jelenleg én még a 4890-nek is nagyon örülnék!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz csucsbicep #21731 üzenetére
Bocsánat, az a 3-as valójában 2-es akart lenni ......tehát fele annyit eszik! A 4890 fogyasztása 190W, míg a 4850-é 109W !!! Ha nem is pont fele de közelít hozzá...
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
válasz shteer #21729 üzenetére
Nyílván nem egy 120e ft-os VGA-ról beszélünk, nem vár tőle senki sem csodát! De azért még igenis használható 1-2 éves játékokra, sőt a mai játékok is el-el futkároznak vele!
Haveromnak sima 4850 512mb van, és még simán boldogul vele pedig nála igényesebb és nagyobb játékfüggőt nem találsz még ha keresnél semÜdv!
-
tjokai
senior tag
Mire elég még egy ATI HD4850 1gb Vapor-X VGA? Lehet vele játszogatni még?
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Egy kérdés!
ATI RADEON Sapphire HD4870 1GB Toxic Vapor-X VGA mennyire megbízható?Hűtéssel nincs gond?Teljesítményre mit tud, veri az 5750-et?Megér 32e ft-ot?
Link a szóban forgó kariról: [link]
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hi
A 4870 1GB VGA valóban nagyon melegszik és sokat fogyaszt ?5750 1GB-nál erősebb a 4870?Mennyire fontos manapság a DX11, megéri amiatt 5750 mellett dönteni?Üdv!
-
tjokai
senior tag
Megvettem használtan a Sapphire HD4850 512mb VGA-t 18e ft-ért, még tényleg tökéletes a mai játékokhoz 1280x1024 felbontáson, high részletességgel és 8x élsimítással is(pl: Splinter Cell Conviction).......köszi a tanácsokat
Üdv!
-
tjokai
senior tag
4870 1gb változata 27-28e ft-körül megy most úgynézem, annyit most nem szánnék rá....szóval akkor a 4870 512mb változattal is jobban járnék egy 8800gtx OC 768mb VGA-nál azt mondjátok
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hy
Gigabyte 4850 1gb multi core passzív hűtéses VGA-val kapcsolatban vélemények?Nem melegszik túl terhelés esetén?Üdv!
-
tjokai
senior tag
Na de jó !!Köszi a segítséget, viszem is vissza garanciába!!!!
Üdv!
-
tjokai
senior tag
Hali
Van egy "Sapphire ATI HD4870 1GB DDR5" videókártyám, kb 3 hónapos!!Az utóbbi pár napban megjelentek a képernyőn kb 3x3mm színes kockák, mindig más és más helyen tűnnek fel, valamikor a kép elsötétül egy-egy pillanatra!Nem a videókártyának lehet valami problémája?Várom a tanácsokat!
Köszönettel: TjokaiÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EVGA Geforce GTX 1660 SC Ultra Gaming 6Gb videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest