- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyik75
tag
szia.
Ugyanezt a szitut éltem meg 1 hónapja.Grainward 4870 gs-t adtam vissza garira,nem tudták javítani,kicserélték az általam megadott karira ami nagyából egy árban volt az erdetivel.
Kérd a cserét vagy az árát , ha nem tudtok megegyezni.
ide is irhatsz. -
reset
senior tag
Ugyanilyet vettem ugyanonnan. Amikor elöször futattam vele a 3DMarkot, "kockázott" nekem is. Lecseréltem a driverét 9.6-osra, azzal már szépen ment és jelenleg is megy 950/775 MHz-en. (Nemrég alaplapcsere is volt Win. újrahúzással - az új lapban is megy szépen.)
Játékban a BF2142-őt tolom vele. Nagyon szép a grafika, nem akad, nincs semmi gond. A G92-es GF 8800 GTS karit cseréltem le erre - nem bántam meg. -
and1ao
őstag
Egyetértek Kat777-tel a blokon vagy számlán található árban kell levásárolnod vagy azt az összeget kell visszakapnod vagy ahogy ő is mondta fogyasztóvédelem és elrendezik a szájukat.
rvn_10: neked meg annyit mondok hogy régi 4850-emen olyan zalman volt és hát egy fokkal jobb volt a hűtés.
azzal terhelés nelkül 35 fok kb terhelés alatt max fordulat 45-50 fok.. -
1269
tag
Szerintem nem haláloznak jobban mint az nvidia kártyák.
Én is MSI-t akartam venni, de a nagykerbe lebeszéltek róla, úgy látszik nem véletlenül!
A mostani Powercolor kitünő kártya, jól bírja a tuningot kb 15-20% ig túl lehet hajtani.
A gyári hűtőt 2 hét után lecseréltem mert nagyon hangos volt és a memóriákat nem hűtötte semmi. Így hangtalan és nem is melegszik.
(Ez AX4850 512MD3-HV2 nem ref. nyákos, és szerintem kevesebb alkatrész van rajta) -
Tierce
csendes tag
Hááát...miért fel kellett volna telepítenem a saját DirectX-jét? Nem tudom már pontosan honnan telepítettem fel. Ez fontos?
Szóval nem tudjátok véletlenül, hogy pontosan mit kell feltenni és mit kéne beállítani, hogy az ATI HD4850, 512 Mb videókarimra is be tudjam üzemelni a PhysyX-et? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest