Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
#19617792 #8979 üzenetére
ráeresztettem a CCC Auto tune-t, beállított X/Y értéket
furmarkban teljesen jó volt, játékokkal is úgy játszottam azóta
ez volt kb. 2 heteaztán ugye csak hajtja a kíváncsiság az embert, felraktam az ATT-t, ott tovább lehet állítani
kezdésnek beállítottam a már 2 hete használt órajelet, furmarkban azonnal jelentkezett sok apró zöld pötty a fánk belsejében
persze, mert ATT-ben nem állítottam feszültséget, így maradt a default 1.044V, aztán leellenőriztem úgy, hogy ha CCC-ben állítom be, akkor úgy 1.12V-ot kap -
milbo
aktív tag
válasz
#19617792 #8979 üzenetére
Valóban. Én vagyok a hüle, mert az auto tuning opcióra gondoltam. Meglátszik hogy nem használom a CCC-t. Attól még jó a Furmark a max órajelek kiderítésére.
Ha az 1.258V-al ennyit megy akkor sajnos ennyi a vége. A voltmod-ot már említeni sem merem mert bim-nek is tönkrement a kártyája, lehet hogy pont emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged