Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Igazatok van teljes mértékben, de ha AGP-s fronton nézzük a dolgokat, elég sok buktatója van a dolognak. Egyrészt az AGP-s karik valamivel drágábbak, másrészt egy ilyen régi konfignál mint az enyém, nem sokat dob teljesítményben egy 3850 sem, lévén a Proci nem igazán tudja már meghajtani, az alaplap abszolút nem tuningbarát, szal kb. amennyivel többe kerül annyival tud is többet. Használt karit meg hát ... úgy vagyok vele, hogy manapság amikor már tényleg olcsón lehet jót/erőset kapni, inkább veszek újat. Értem ezt egy teljesen új konfigra. Nekem jó ez a kari, karácsonyig kihúzom vele, aztán úgyis rakom össze az új gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest