- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Nahh, sikerült végülis egy szűz XP-vel.
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Egyből az AGP-s hotfix drivert telepítettem (8.530), így 3600 series-nek fel is ismerte, grafikai bugot eddig nem láttam azoknál a játékoknál amiket ebben a szűk időben próbáltam. (Warhammer 40k DC; CoD 1
; CoD 4, Hard Truck Apocalypse RoC) Viszont picit lassúnak tűnt a kártya ezek ellenére, és elkezdtem nyomozni miért, és itt már jött is a következő gond!
A CCC-ben 300-ra van állítva a magórajel aminek alapból 725-ön kéne lennie! Hiába próbáltam állítani, nem csinál semmit. Ezután feltettem a legújabb Ati Tray Tools-t, amiben hiába állítok a csúszkákon (GPU, RAM órajelen egyaránt), amikor rányomok az "alkalmaz" gombra, visszaugrik 297/500-ra! Feltettem a Powerstrip-et is, de ott is ez a helyzet.
Megnéztem az Everest ultimate-el, hogy tényleg annyin megy e a mag, és tényleg. Így már érthető mért nem pörög annyira mint kéne neki. A 9600XT-mnek is 500Mhz volt alapból a magja 
Mivel próbáljam még? Vagy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Köszönöm az eddigi segítségeket!
; CoD 4, Hard Truck Apocalypse RoC) Viszont picit lassúnak tűnt a kártya ezek ellenére, és elkezdtem nyomozni miért, és itt már jött is a következő gond!
Megnéztem az Everest ultimate-el, hogy tényleg annyin megy e a mag, és tényleg. Így már érthető mért nem pörög annyira mint kéne neki. A 9600XT-mnek is 500Mhz volt alapból a magja