Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
"az Ati-Nvidia cuccosok szeretnek egymással összeakadni"
Ez igy ebben a formában nem igaz! NF3 chisettel is használtam Ati kártyát, most 3éve használok nf4 chipsetet felváltva ATi NV kártyával, Atival sokkal kevesebb problémám volt. (NV-nél többször akadt össsze a chipset a vga driverrel)
mod: helytelen írás
-
xGregAx
csendes tag
A gép szellőzését nem tudom jobban szemléltetni, mint, hogy megmutatom:
[link]
Az a sok kábel biztos, hogy nem tesz jót a szellőzésnek, de nem nagyon tudok vele mit csinálni.Abban teljesen igazad van, hogy jobban jártam volna egy új PCI Expresses géppel, de annyi pénzünk most nem volt, tulajdonképpen csak a régi Radeon 9200-esemet akartam lecserélni valami használhatóbbra és többen ezt javasolták.
A hűtésen gondolkodni fogok, a drivernek utánanézek, az XP az vadi új és már SP3-as.
A kártya amúgy 19k volt.Köszönöm, hogy ennyire utánanéztél.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Veszek RTX 4070!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest