- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- SSD kibeszélő
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Pedig sajnos van.
Pénteken vettem egy Sapphire HD3650-et GDD3, 512MB kártyát, és sajnos elég durva kompatibilitási probléma van.Alaplap: Asus A8V Deluxe ( VIA K8T800pro + VT8237)
Végigzongoráztam az összes BIOS-t ami létezik a laphoz, az összes beállítást AGP, és energiagazdálkodási szinten. 8.6 utáni ATI/AMD drivereket, illetve XP alatt 2007 utáni VIA hyperionokat.Vagy nagyon durván szemetel a gép, tele hibás texturákkal, vagy egész egyszerűen kék halállal, ideiglenesen az örök bitmezőkre kerül az OS.
Vista, Win7 alatt a szokásos elfeketedés, ventilátor felpörgés, majd tálca felett a szokásos "képernyőillesztő leállt..." buborék fogadott, XP alatt pedig az ATI VPU-ja állította vissza a drivert, ha tudta, de utána lefagyott, vagy BSOD következett.
Ugyanazt produkálja XP, Vista, és Win7 alatt is, de xp alatt hajszálnyival stabilabb.2D módban tökéletesen megy, de mihelyst a GPU kezd dolgozni, lehal.
Táp is cserélve lett, egy 350W-os Sirtechről (adatlapja alapján 195W-os tud leadni a +12-os ágon), egy Corsair CX-430-ra, de nem az volt a szűk keresztmetszet.
Egy 815i chipsetes lapban próbáltam még, egy 1.4 PIII-S mellett abban hiba nélkül működött, szóval a kártya hibátlan. Vicces volt nézni, ahogy 40%-os processzor terheléssel röhögve viszi az 720p MKV videót.
-
golyo12
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
azért kössz a segitséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi