- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Passz, sokmindent kipróbáltam a hiba korrigálására - többszöri Windows újratelepítés - ASUS-os alaplapi driverekkel, utána NVIDIA-féle frissített nForce 3 driverekkel is próbálkoztam, letiltottam a legtöbb alaplapi cuccot - RAID vezérlőt, intergányolt hangot, soros-, párhuzamos-, MIDI portokat (háth' nem tetszik az IRQ neki - bár ugyanúgy 19-es maradt, ami, ha nem tévedek Windows-féle szoftveres buher (virtuális) IRQ
, mindegy
).Érdekes és megemlítendő, hogy bizonyos 3D-s játékok, névszerint a F.E.A.R. második epizódja (az első része az fagyott keményen), illetve a Titan Quest egyáltalán nem produkálta a tüneteket a 3650-el.

A Sapphire-féle AGP-s HD 3650 előtt egy, az előbb említett gyártó cimkéjét hordozó 9600 XT-m volt, amely semmiféle hibát nem produkált. Most ideiglenesen egy Club3D márkájú NVIDIA GeForce 4 MX feszít a gépben, szintén nem okozva fagyást. Mondjuk ezek natív AGP-s kártyák, nem ilyen ATI Rialto híddal szereltek. Egyébként a driver ellátottságról is lesüt, hogy mennyire kipróbált, tesztelt és stabil módszer a HD2/3/4000-es szérián ez a Rialto híd.
A Fast Write-ról: a problémán ez sem segített, sőt a Sideband Addressing-et is kapcsolgattam - hasonló végkimenetellel.

Igaziból nekem az előző ATI kártyámnál semmilyen galibát nem okozott sem a Sideband Addressing sem a Fast Write bekapcsolt állapota, sőt amíg nem produkálta kezdeti időkben (első két hónapban kb.) a HD a fagyásokat, addig ezen is aktiválva voltak a szóbanforgó opciók.Ezekután vajon megeshet, hogy a kártya a ludas?

-
peti_s
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
ATI-nál igen, nVIDIA-nál nem.
#1147 Belaazallat, a 3650-es DDR3-as memóriával erősebb mint a 2600 XT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mindegy
).