- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer15
csendes tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Hali!
Sajnos nem tudtam kipróbálni másik gépben, nincs húzva a proci, a táp amivel ki lett próbálva az 1 chiftek 500w-os táp, a kártya teljesenen tiszta a hőfok kb50 fok körül van, driver pedig a gyári amivel kaptam a karit volt még a gyártói oldalról 8.9 és 9.6 ezek Xp driverek (Xp van telepítve eredeti), Most az elmúlt 2 nap alatt eljutott odáig a gép, hogy kiírja a biosszal valami nem jó, abból is letőltöttem a legutólsót az abittól és felraktam most meg az everest ir csak annyit ki, hogy a "dma" (remélem jól írtam) a bios-ban nem működik rendesen nemtud helyes értékeket kiolvasni, de lehet hogy ezt csak azért rja ki mert a chipset hűtőmnek néha eltűnik a bips-ban a fordulat száma aztán meg megjelenik 1 pillanat múlva.
Már simán csak net közben is lefagy, a memóriákat is teszteltem egyesével és mind ugyanolyan tökéletesen működik mindegyik kártya helyen.Köszi eddigi válaszod, várom a következő megoldásokat.
-
kovid2
csendes tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Szia belaazallat!
ATI Radeon HD 3600-at akartam feltenni 3650-hez! XP Professional 2002-es verzióra! SP2-es volt de felfrissítettem már SP3-ra!!
-
laci1128
tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Úgytűnik eléggé félresikerült sorozat az AGP-s 3650
- Csak azért mert az enyém is lefagy állandóan 3D alatt, egyik ismerősöm kártyája szinte mindig fagyást produkál, másik ismerősömé pedig ritkán, de behülyül és végül, de nem utolsósorban panaszkodnak az AGP-s kiadásra itt (és külföldi fórumokon) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- Csak azért mert az enyém is lefagy állandóan 3D alatt, egyik ismerősöm kártyája szinte mindig fagyást produkál, másik ismerősömé pedig ritkán, de behülyül és végül, de nem utolsósorban panaszkodnak az AGP-s kiadásra itt (és külföldi fórumokon) is.