- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Születésnapos a Noctua
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
''A 2900-as szériának lesznek újabb VGA-i?''
Erősen reménykedünk egy olcsósított ''HD2900XL''-ben, az XTX valószinüleg már csak 65 nanométeren jön ki (lehet X1950XTX lesz belőle?), a kisebb HD2600 kártyák meg csak júniusban várhatóak egyenlőre. Persze biztos kijön még pár alverzió, mondjuk valami HD2900/HD2950 Pro/GT az X1950pro/GT mintájára vagy ilyesmi, de az még nagyon odébb van. -
djxp01
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Sztem Jhonny, én a helyedben nem 2 hetet, hanem 2 hónapot várnék.. az alant leírt érvek miatt
nem fogsz még jóideig olyan játékot találni ami nagy felbontásba maximális details-on szaggatna a jelenlegi kártyáddal még jó ideig
S akkora már te is tudni fogod mit érdemesebb venni
Sztem az ATi nagyon jó választás lesz majd, mert ez a vista alatti gyorsulás egyre jobb lesz szerintem, és az ATi ára is nagyon kedvező(bb)..
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Automobilista 2
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem fogsz még jóideig olyan játékot találni ami nagy felbontásba maximális details-on szaggatna a jelenlegi kártyáddal még jó ideig

)