- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Ez szerintem nem nagy szám. Az x1950pro-m is tud ennyit. Szal nem ezért jo a 2900xt. Kb 2és félszer erősebbnek kéne lennie. A gts320 2x jobb a karimnál, szal a 2900xt-nek még jobbnak kell majd lennie(igy is jobb nála de még lehetne jobb is). Már énis ugy vélem hogy csak idő kérdése és meglátjuk igazábol mit is tud.
elfelejtette(#2793) : Direkt ugy irtam hogy ''ha joltom'' ezekszerint rosszul tudtam. Elnézést. És kösz hogy kijavitottál. Mostmár biztos nem felejtem el.
Amugy akkor a chieftec szerinted nem tartozik a minőségi tápokhoz? Vagy több kategoriára kéne osztani a tápokat?(minőség+nem minőségi - csak mert az én fejembe eddig vhogy igy volt.) Azt azért tudtam hogy nem a csifi a legeslegjobb. Amugy meik 100% hatásfoku?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest