Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Na, ez ráadásul alapból OC -s verzio, szóval 810 -en ketyeg. A gyári hűtés Loadban bőven 3000RPM fölött szokott pörögni. Fülhallgató nélkül nem is lehetett kibírni.
Nekem amúgy meggyőződésem, hogy ez gyorsabb kártya, mint a 3870, főleg ha az ember még húz egy kicsit rajta. Crysis -on kívül mindenhez elég, még azzal a gyenge procival is, ami nekem van.A VRM -et úgy oldottam meg, hogy azt az oldalát, ami kicsit érintkezik az AC hátsó bordarészével, bekenytem hővezető pasztával. Így sokkal jobban átadja a hőt, ha sima OC -s órajeleken futtatom, a 70C -t se lépi át loadban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- EVGA RTX 3070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest